Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sarp Apak’tan yeni dizi bekleyen hayranlarına mesaj var!

Sarp Apak’tan yeni dizi bekleyen hayranlarına mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sarp Apak, önceki hafta eşi ve oğlu ile birlikte kameralara takıldı. Market alışverişi sonrasında evlerine dönerken kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, yeni projesinden ilk kez bahsetti. Ölümlü Dünya isimli sinema filmi projesinin pandemi nedeniyle ertelenmesi sonrasında oyuncunun hayranları yeni bir dizide yer alıp almayacağını çok merak ediyordu.

Sarp Apak, dijital bir dizi projesi için görüşmeler yaptığını ilk kez açıkladı. Oyuncu, en son Jet Sosyete isimli dizi ile ekranda yer almıştı. 2 yıldır ekranlardan uzakta kalan Sarp Apak, “Bir tane proje ile ilgileniyorum. Seneye inşallah dijital bir proje var. Onun için şu anda ön hazırlıklar yapıyoruz. Bir gariplik olmazsa onu yapacağız gibi gözüküyor” diye konuştu.

Ölümlü Dünya isimli sinema filminin çekimlerinin de 2022 yılına ertelendiğini ifade eden oyuncu, bu yıl herhangi planlanmış bir projesinin olmadığını anlattı.

Şu anda bekleme aşamasında bulunan Sarp Apak, ailesi ile mutlu günler geçiriyor. Güney isimli 3 yaşında oğlu bulunan oyuncu, babalık görevlerini yerine getirdiğini anlattı.

Sarp Apak, “Çalışıyor olsaydım bu kadar zaman geçiremeyecektim oğlumla. Güzel oldu. Ama tabii her şey normale dönmesine çocukların da ihtiyacı var. Biraz daha önce normale dönüp onun da kendi hayatına dönmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.