Ana sayfa Sosyal Medya Sarpasarmış! Caner Cindoruk’tan Özge Özpirinçci etiketli nostaljik gönderme

Sarpasarmış! Caner Cindoruk’tan Özge Özpirinçci etiketli nostaljik gönderme

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların unutulmaz dizilerinden birisi de Kadın dizisi. Geçtiğimiz yıl Şubat ayında ekranlara veda etmişti. Fox TV’de yayınlanan ve Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, yayınlandığı süre boyunca büyük ilgiyle izlenmişti. Ekrana ilk geldiğinde, adeta bambaşka bir süreci de başlatmış ve kadın hikayeleri televizyon dizilerine daha çok konu olmaya başlamıştı.

Dizide iki çocuklu ve hasta bir kadın olan Bahar’ı oynuyordu Özge Özpirinçci. Caner Cindoruk ise büyük aşkı, çocuklarının babası ve bir kazada öldüğü sanılan Sarp’a hayat veriyordu.

Herkes onu öldü sanırken, bir anda düştüğü denizden kurtarıldığı, hafızasını kaybettiği, hatırlamaya başladığında da eşi ve çocuklarının öldüğüne inandırılan bir adamdı Sarp.

Hikayesi herkesi derinden etkileyen Kadın dizisinde, Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk, uyumlu bir ekran birlikteliği yakalamıştı. İki oyuncu, kamera arkasında da iyi anlaştıklarını yaptıkları paylaşımlarla da gösteriyorlardı.

O dizinin ardından Caner Cindoruk şimdilerde Kanal D’nin Sadakatsiz dizisiyle ekranda. Özge Özpirinçci ise dinlenmeyi tercih etti uzun süre. Şimdi ise Netflix için çekilecek olan ve Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde oynayacağı Bir Denizaltı Hikayesi için kamera karşısına geçecek.

Caner Cindoruk, pek çok izleyici gibi hala Kadın dizisini hatırlayıp ananlardan. Oyuncu, Özge Özpirinçci ile diziden bir fotoğraflarını paylaşarak “Sarpasardım” notu ve kalp emojisi ile Özge Özpirinçci’yi etiketledi.

Özpirinçci de paylaşımı repost ederek “Oiiiyy” notuyla karşılık verdi. Ekranın unutulmaz dizisini başrolleri, hayranlarına da bir kez daha o günleri hatırlattılar paylaşımlarıyla…

Sarpasarmış! Caner Cindoruk'tan Özge Özpirinçci etiketli nostaljik gönderme 7