Ana sayfa Dizi İzle Sarp’ın itirafı, Bahar’ı şoke ediyor! Kadın 64. Bölüm (Sezon Finali)

Sarp’ın itirafı, Bahar’ı şoke ediyor! Kadın 64. Bölüm (Sezon Finali)

tarafından zk zk

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi, 64. bölümüyle sezon finali yaptı.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın oynadıkları dizide Bahar, Sarp’ın sinir krizi geçirip Arif’in Doruk’a aldığı oyuncak atı parçaladığını öğreniyor.

Sarp’tan hesap sormaya giden Bahar, bambaşka bir gerçeği öğreniyor.

Sarp sinirlerinin bozuk olduğunu, annesinin cesedinin başka bir mezarda bulunduğunu, bu nedenle karakola çağrıldığını anlatıyor. En kötüsü de Bahar ve çocukların öldüğünü sandığı dönemde o mezarları kazdığını, annesinin cenazesiyle de o zaman karşılaştığını anlatıyor.

Bu açıklamasıyla birlikte Bahar, Sarp’ın yaşadığı durumu daha iyi anlıyor.

İkili arasında geçen o konuşmayı videodan izleyebilirsiniz…

Kadın 64. Bölüm (Sezon Finali) Özeti:
Emre’nin Arda’yı getirmesi üzerine Ceyda en mutlu günlerinden birini yaşar. Arda ve Emre’yi bir arada görmek onu hem sevindirmiş, hem de duygulandırmıştır. Şirin bu defa her şeyden habersiz iyi bir şeye vesile olmuştur.
Fotoğraf olayından sonra artık Şirin’in yaptıklarını daha fazla kaldıramayan Enver ise Şirin’e büyük bir rest çeker. Bunun sonucunda Şirin’in yapacağı ve herkeste büyük bir şok etkisi yaratacak şey ne olacak?
Bahar’ın birdenbire yolda bayıldığını gören Sarp, Arif ve Hatice çok korkmuştur. Herkesin aklında ise tek bir soru vardır; Bahar’ın hastalığı tekrar mı nüksedecek? Panik içinde hastaneye gitmek için yola çıkmaları üzerine yaşanacak korkunç sürpriz ise kimi, nasıl etkileyecektir?