Ana sayfa Dizi Haberleri Savaş daha yeni başladı! Pazartesi meydan muharebesine haftaya Alparslan da katılacak!

Savaş daha yeni başladı! Pazartesi meydan muharebesine haftaya Alparslan da katılacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com / Detay – Dün akşam TV izleyicilerinin gözleri iki diziye kitlenmişti: Yasak Elma ve Üç Kuruş. Dün akşam Show TV’de ilk bölümüyle ekrana gelen Üç Kuruş, Fox TV’nin Yasak Elma’sını yerinden edemedi. Ancak haftaya TRT 1’in çok iddialı dizisi Alparslan da bu yarışa katılacak. Dolayısıyla ortalık iyice kızışacak.

Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Üç Kuruş ilk bölümüyle birincilik elde edemese de reytinglerden hiç de fena olmayan bir sonuç aldı. Üç Kuruş, tüm kanalların esas dikkate aldığı tüm izleyicilerde 7 puana yaklaşarak ikinci oldu. Bu da ilk bölüm için çok iyi bir başarı olarak kabul edildi.

Fox TV’nin entrika dolu fenomen dizisi Yasak Elma ise birinciliğini korudu. Yasak Elma tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Savaş daha yeni başladı! Pazartesi meydan muharebesine haftaya Alparslan da katılacak! 7

Ancak bu daha başlangıç. Zira önümüzdeki hafta pazartesi akşamı meydan muharebesine bir taraf daha ekleniyor. TRT 1’in çok uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Alparslan ilk bölümüyle önümüzdeki pazartesi izleyiciyle buluşacak.

Büyük Selçuklu Devleti’nin güçlü hükümdarı Alparslan’ın döneminin anlatılacağı dizinin başrolünü paylaşan Barış Arduç ve Fahriye Evcen çok uzun zamandır rollerine çalışıyor. İki oyuncu dövüş, at binme ve kılıç kullanma dersleri alıyor. Hikayede bu sefer Büyük Selçuklu Devleti’nin güçlü hükümdarı Alparslan’ın hikayesini izleyeceğiz. Geçen sezon Alparslan’ın oğlu Melikşah dönemi ekrana geldi. Ancak bu sezon hikaye geriye doğru gidecek.

Bu arada Akli Film imzasını taşıyan projeye son katılan isim Fırat Topkorur oldu… Dizide Alpagut karakterini canlandıracak olan oyuncu, ekip ile birlikte çekimlerde yer almaya başladı.