Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 24 Mart Pazar 68. Bölüm 1. Fragmanı İzle

Savaşçı 24 Mart Pazar 68. Bölüm 1. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı Savaşçı dizisinin 24 Mart pazar günü ekrana gelecek olan 68. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

İlgiyle izlenen dizide özellikle aksiyon sahneleri büyük beğeni topluyor. Savaşçı dizisinin 68. yeni bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı.

Peki 67. bölümde neler yaşanmıştı?

Fox TV’de ekrana gelen Savaşçı dizisinin 67. bölümünde Kılıç Tim’i kurtarma operasyonunda büyük bir tehlike içine giriyor.

Elsa’nın sürpriz bir şekilde Albay Kopuz’un evine gelmesi kafaları karıştırırken, Çiğdem’in Kürşat Kınık’la ilgili geldiğini söyleyen beklenmedik misafiri, büyük şok yaşamasına sebep olacaktır.

Bu arada Melik’in adamlarının takibiyle önemli bir bilgiyi eline geçiren Elsa, Lazar ve Velid’i harekete geçirir. Elsa, yakaladığı bu fırsatla Türkiye’nin, özellikle Türk Dünyası’ndaki itibarını sarsmayı amaçlamaktadır.

Ancak Albay Kopuz bir grup soydaşımızın Türkiye’ye geçmeye çalışırken sınırda kaybolduğu bilgisini alır ve araştırmalar doğrultusunda Kılıç Timi’ni hemen operasyona çıkarır. Gelişen olaylar kafilenin teröristler tarafından kaçırıldığını ortaya koyarken, hedefe kilitlenen Kılıç Timi şimdi soydaşlarının canını kurtarmak için ateşe yürümektedir.

YAPIM: LİMON FİLM
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu