Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 4. sezon fragmanı yayınlandı! Peki ne zaman başlayacak?

Savaşçı 4. sezon fragmanı yayınlandı! Peki ne zaman başlayacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de 4.sezonuna hazırlanan Savaşçı dizisinin ne zaman ekrana döneceği merakla beklenmekteydi. 4. sezondan ilk fragman yayınlandı. Ancak ne zaman ekrana döneceği konusunda bilgi hala yok… Fragmanda da ‘yakında’ ibaresi yer almakta. 4. sezon çekimleri için bir araya gelen dizinin ekibi, çalışmalara başladı. Dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay, daha önce yaptığı açıklamada Ekim ayının ilk veya ikinci haftası ekranda olabileceklerine vurgu yapmıştı.

Savaşçı dizisinin 4. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Gaye Turgut Evin, Müjde Uzman ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı dizi Pazar akşamları yayınlanmakta…

SAVAŞÇI HİKAYESİ:

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin destansı hikayesini anlatan Savaşçı, bir dönem Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un (Berk Oktay) hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Çünkü onlar için “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu