Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 54. Yeni Bölüm 1. Fragmanı İzle! Haydar Bozkurt öldü mü kaldı mı belli değil!

Savaşçı 54. Yeni Bölüm 1. Fragmanı İzle! Haydar Bozkurt öldü mü kaldı mı belli değil!

tarafından ker_def

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı Savaşçı dizisinin yeni bölümü 18 Kasım Pazar günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Dizinin 54. yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. Özellikle de Yörük Haydar Bozkurt’un durumu meraklandırıyor. Bozkurt, teröristler tarafından işkenceye uğramış ve asılmıştı. Tam da o sırada tim elemanları onu kurtarmak için tutulduğu mekana yaklaşmış ancak tek bir atış yapılarak ipi kopartmak istemişlerdi. Fragmandaki detaylara bakılırsa Haydar Bozkurt ölüm ile yaşam arasında bir noktada ve ne olacağı da yeni bölümde ortaya çıkacak.

Videodan 54. yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

53. bölümde yaşananların detayı şöyle:

Yüzbaşı Kağan kendisine gelen paketten Karon’un parası çıkınca hemen harekete geçer. General Kutalmış ve Albay Kopuz ise Karon’un Yüzbaşı Haydar’ı kaçırdığını ima ettiği tehdit telefonuyla karşı karşıya kalmışlardır. Kopuz Albay hemen Haydar’a ulaşmaya çalışırken, karargah da alarma geçer. Ancak Haydar’dan bir iz yoktur.

Bu arada Lazar ve adamları kaçırdıkları Haydar’la birlikte sınırı geçmeye çalışırlar. Ama Haydar boş durmaz, yaptığı bir planla ellerinden kurtulmaya çalışır. Haydar’ın bu çabası olayların seyrini değiştirirken, Kılıç Timi de Yörük Haydar’ı kurtarmak için zamana karşı yarışmak zorundadır.

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı dizi “Savaşçı”, Pazar 20.00’de FOX’ta!

YAPIM: LİMON FİLM
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu