Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 55. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Yüzbaşı Haydar’ın kalbi durdu!

Savaşçı 55. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Yüzbaşı Haydar’ın kalbi durdu!

tarafından ker_def

Savaşçı dizisi 55. yeni bölümde neler olacak? Dizinin yeni bölümü 25 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de Fox TV’de izleyicilerle buluşacak. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin başrollerindeki dizide Yüzbaşı Haydar’ın durumu merak ediliyor…

Dizinin 55. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan 55. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. Yeni bölümde yaşanacakların detayı ise aşağıda yer alıyor.

İşte 55. bölümde yaşanacakların özeti:

Yüzbaşı Haydar’ın kalbi durmuştur. Doktorlar Haydar’a müdahale ederken, Kutalmış Paşa’nın aracı da bir grup teröristin saldırısına uğrar.

Albay Kopuz karargaha döner dönmez saldırıyı düzenleyenlerin kim olduklarını ve bağlantılarını öğrenmek için harekete geçer.

Bütün oklar Karon’u gösterirken Seyfi de plan doğrultusunda Nora’nın Karon’la tekrar bağlantıya geçmesini sağlayacaktır.

Bu arada kırmızı bültenle aranan bir teröristle ilgili gelen bilgiler karargahı alarma geçirir.

Albay Kopuz Seyfi’yi istihbarat toplaması için görevlendirirken Kılıç Timi de teröristi yakalamak için operasyona çıkar.

Ancak gelişen beklenmedik olaylar Kılıç Timi ve Seyfi’yi ölümle burun buruna getirecektir.

Savaşçı dizisi bu hafta Azerbaycanlı ünlü sanatçı Azerin’i konuk ediyor.

Dizinin yeni bölümünde Türk Dünyası Birliği’nin askerleri için yapılan moral gecesinde sürpriz bir ismi sahneye çıkarıyor.

“Çırpınırdı Karadeniz” şarkısıyla milyonların kalbine taht kuran Azerin, şarkısını aynı coşkuyla Savaşçı dizisi için söyleyecek.

Türk dünyasının sevilen sanatçısı Azerin, Savaşçı projesinde konuk olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca “iki devlet tek millet” vurgusuyla Azerbaycan Türkiye dostluğunu sürekli dile getiren sanatçı, Savaşçı dizisine de teşekkür etti.

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisi her Pazar saat 20.00’de
FOX’ta.