Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 71. bölüm fragmanında duygusal anlar, şehidimiz var!

Savaşçı 71. bölüm fragmanında duygusal anlar, şehidimiz var!

tarafından ker_def

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı Savaşçı dizisinin 71. yeni bölümü 21 Nisan Pazar günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Dizinin bu bölümünde neler olacağı ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı.

Limon Yapım imzalı dizide teröristler Kılıç Timi’ni kuşatıyor. Ancak uçaklar havalanıyor ve teröristleri vuruyor. Çatışmalarda bir isim şehit oluyor. Kimin şehit olacağı merak konusu oldu. Videodan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

İşte 71. bölümde yaşanacakların detayları:

Kılıç Timi Mehmetçik için dünyaya meydan okuyor!

Melik ve adamlarının Türk Üssü’ne saldırısı sürerken, Yüzbaşı Kağan yaptığı planla teröristlerin ateş çemberini kırmaya çalışır. Ancak nikah masasından kalkıp arkadaşlarına destek için çatışmanın ortasına dalan bir Mehmetçik’in vurulması gerilimin yükselmesine sebep olur. Astsubay Bayram askeri yaşatmak için elinden geleni yaparken, Kılıç Timi teröristlere geçit vermeyecektir.

Bu arada kardeşi Murat’ın suikast girişimiyle karşı karşıya kaldığından habersiz olan Albay Kopuz, Turan Timi’yle birlikte Kılıç Timi’ne destek için yoldadır. Türk Üssü’ndeki çatışma büyük şiddetiyle sürerken, Albay Kopuz beklenmedik hamlesini yapar ve bu saldırının bedelini teröristlere misliyle ödeteceğini açıkça gösterir…

YAPIM: LİMON FİLM
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu