Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 72. Bölüm fragmanında Yörük Haydar büyük tehlike altında

Savaşçı 72. Bölüm fragmanında Yörük Haydar büyük tehlike altında

tarafından ker_def

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı Savaşçı dizisinin 71. yeni bölümü 28 Nisan Pazar akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Tim elemanları, çok önemli birisini yakalıyor… Bozok da Yörük de çok öfkeleniyor ve teröristlere göz açtırmıyor ama Tim’den Yörük Haydar’ın büyük bir tehlike altında olduğu görülüyor. Videodan Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

71. bölümde neler yaşanmıştı?

Kılıç Timi Mehmetçik için dünyaya meydan okuyor!

Melik ve adamlarının Türk Üssü’ne saldırısı sürerken, Yüzbaşı Kağan yaptığı planla teröristlerin ateş çemberini kırmaya çalışır. Ancak nikah masasından kalkıp arkadaşlarına destek için çatışmanın ortasına dalan bir Mehmetçik’in vurulması gerilimin yükselmesine sebep olur. Astsubay Bayram askeri yaşatmak için elinden geleni yaparken, Kılıç Timi teröristlere geçit vermeyecektir.

Bu arada kardeşi Murat’ın suikast girişimiyle karşı karşıya kaldığından habersiz olan Albay Kopuz, Turan Timi’yle birlikte Kılıç Timi’ne destek için yoldadır. Türk Üssü’ndeki çatışma büyük şiddetiyle sürerken, Albay Kopuz beklenmedik hamlesini yapar ve bu saldırının bedelini teröristlere misliyle ödeteceğini açıkca gösterir…