Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 78. bölüm fragmanı izle; Kılıç Timi zorlu bir operasyonda

Savaşçı 78. bölüm fragmanı izle; Kılıç Timi zorlu bir operasyonda

tarafından ker_def

Savaşçı dizisi 4.sezonuna başladı. 13 Ekim Pazar akşamı dizinin 77. bölümü izleyicilerle buluştu. Kahramanlık görüntülerinin yer aldığı yeni sezon ilk bölümünde izleyiciler yine askerlerin amansız mücadelesini izledi.

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Müjde Uzman, Gaye Turgut Evin gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan Savaşçı dizisinin 78. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Savaşçı dizisinin 78.bölümü 20 Ekim Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Kılıç Timi, teröristleri pusuya düşürecek. Ancak sonrasında zorlu bir mücadele var.

78.bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Savaşçı dizisinin 77.bölümünde yaşananların detayını videodan izleyebilirsiniz:

Özel Kuvvetler Karargâhı sahadan gelen kötü haberlerle alarmdadır. Fakat yapılan bütün müdahaleler sonuçsuz kalır.

Her yönden baskı altında olan General Ahmet Kutalmış, bu kez sınavların en büyüğüyle karşı karşıyadır.

Türkiye’ye karşı kurulmuş olan bütün terör örgütlerini bir araya getirerek, büyük bir güç elde etme peşinde olan, uluslararası bir terör ağına karşı mücadele etmek zorundadır.

Ancak Teğmen Çiğdem Ülgen’in fark ettiği önemli bir ayrıntı olayların seyrini değiştirir ve Albay İbrahim Kopuz, Yüzbaşı Kağan Bozok ve Yüzbaşı Haydar Bozkurt başta olmak üzere, her biri başka bir tarafa dağılan Kılıç Timi’ni tekrar bir araya getirmek için hamlesini yapar.

Türkiye için tehlikenin boyutu gittikçe yükselirken, Çiğdem Teğmen, Kılıç Timi’ni harekete geçirebilecek mi?