Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı, Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman’da rol alan Burak Sarımola’dan önemli karar!

Savaşçı, Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman’da rol alan Burak Sarımola’dan önemli karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Burak Sarımola, genellikle kötü adam karakterleri ile ekranda yer alıyor.1990’lı yıllardan itibaren dizi ve sinema filmlerinde birçok rolde yer alan oyuncu, farklı yapımlarda kendisini gösterdi.

Savaşçı dizisinde Temo karakterini canlandıran oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova’da bir süre yer aldı ve Kuruluş Osman’da ise Andreas olarak izleyici karşısına çıktı. Dizilerin tanınan isimlerinden olan Sarımola, yaptırdığı dövmesi ile de dikkatleri çekti.

Sarımola’nın dövmesi oğluna ismini verdiği İskandinav mitolojisinin baş Tanrısı Odin’den geliyor. Odin’i koluna kazıtan oyuncu, instagram hesabından da son halini paylaştı.

Savaşçı, Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman'da rol alan Burak Sarımola'dan önemli karar! 8

Dövme sanatçısı Oğuz Doğanay’ın 7 saatte tamamladığı dövmesiyle fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Sarımola, “ODİN!!! İnsan canından çok sevdiğini vücuduna kazımak istiyor. Oğlum için. Ve inanılmaz bir sanatçı dövmeyi meydana getiren Oğuz Doğanay, ellerin dert görmesin” dedi.

Savaşçı, Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman'da rol alan Burak Sarımola'dan önemli karar! 9

Ozan Akbaba, “Çok iyi. Valhala’ya hazırsın” diye yorum bıraktı. Takipçileri de dövmeyi çok başarılı bulduklarını belirten yorumlar yaptı.