Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi 50. bölümünde ünlü oyuncu görenler şaşırdı kaldı!

Savaşçı dizisi 50. bölümünde ünlü oyuncu görenler şaşırdı kaldı!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Savaşçı dizisinin 50.yeni bölümü Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde ünlü bir isim kadrodaydı… Murat Han, diziye terörist örgüt elebaşı olarak katıldı. Üst düzey terörist olan Karon, Kağan Bozkurt’un planladığı operasyon ile Azerbaycan emniyetinin elinden alındı. Kağan Bozkurt’un 3 Türk askerini şehit ettiği açıklandı ama tabii ki bu oyunun bir parçasıydı.

Kağan Bozok’un terörist Leyla’nın adamı olması çok garipsendi. Hatırlanacağı üzere 2. sezon finalinde Leyla, Kağan’ın eşi Aslı’yı öldürmüştü… Teröristler ile birlikte iş tutan Kağan Bozok’un hikayesinden büyük bir istihbarat operasyonu çıkacağı kesin. Ancak izleyiciler Berk Oktay’ı bu şekilde görmekten pek de memnun değil.

“Savaşçı” dizisinin yeni sürprizi olan Murat Han, Karon karakteriyle anlaşılan Türkiye’nin başını bir hayli ağrıtacak.

Murat Han, uluslararası her güce çalışan üst düzey terörist “Karon” karakteri ile bundan böyle dizinin kadrosunda uzunca bir süre yer alacak.

Savaşçı dizisi 50. bölümünde ünlü oyuncu görenler şaşırdı kaldı! 7

Diziye katılan başka isimler de var.

Başarılı oyuncu Doruk Şengezer, “Lazar” karakteriyle Karon’un tetikçilerinden, yardımcılarından birisi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Marius Toma, Esma Soysal, Reyhan Nur Çalıkoğlu, Melih Akdemir, Rojhat Özsoy gibi deneyimli isimler de sürpriz karakterlerle ekrana gelecek.

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisi Pazar akşamları ekrana geliyor.