Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisi başladı ama büyük bir eksik hemen hissedildi!

Savaşçı dizisi başladı ama büyük bir eksik hemen hissedildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 5. sezona dün akşam 100. bölümü ile başlayan Savaşçı dizisi hayranlarını çok mutlu etti. Yenilenen kadrosu ve güçlü hikayesi ile birilkte aksiyon sahnelerine de yoğun bir emek verildiği gözlemlendi.

Dizi hayranları Savaşçı’nın başlamasından çok memnun. Ancak akıllarda ise bir eksiklik olduğu düşüncesi çok yaygın. Birçok dizi hayranı aynı şeyi düşündü ve sosyal medyada da bunu duyurdu… Savaşçı dizisine 4.sezonda veda eden isimlerden birisi Emre Durmuş karakterine hayat veren Uğur Biçer olmuştu… Galip karakterini canlandıran Bahadır Vatanoğlu da yine 76. bölümde diziye veda etmişti.

Savaşçı dizisinin 76.bölümü izleyicilerin aklından hiç çıkmadı. Zira hem Galip hem de Emre o bölümde şehit olarak diziden ayrılmıştı.

Atsubay Emre ile Astsubay Galip karakterleri dizinin tadı tuzu olmuştu. Onların sahnelerini özellikle bekleyenler vardı. Savaşçı dizisinin 5. sezonu başlarken Emre – Galip ikilisini hatırlayan ve hayıflanan birçok izleyici oldu.

Savaşçı dizisi başladı ama büyük bir eksik hemen hissedildi! 8 Savaşçı dizisi başladı ama büyük bir eksik hemen hissedildi! 9