Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde aşkın ilk kıvılcımları ortaya çıkıyor! İzleyici çoktan durumu çözdü!

Savaşçı dizisinde aşkın ilk kıvılcımları ortaya çıkıyor! İzleyici çoktan durumu çözdü!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin Savaşçı dizisi, 56. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Diziye katılacak sürpriz karakterin durumunu ise izleyici çoktan çözdü bile!

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer’in oynadıkları ve Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni bölümünde hikayeye Üsteğmen Funda da katılıyor.

Müjde Uzman’ın oynadığı ve Türk Hava Kuvvetleri mensubu bir jet pilotu olan Üsteğmen Funda Turaç, aksiyon ve gerilimi yüksek sahnelerle kendini göstermeye hazırlanıyor.

Üsteğmen Funda Turaç; Asker ve jet pilotu olmak için her türlü zorluğa göğüs germiş, ailesini karşısına almış, idealist, cesur, asla geri adım atmayan, güçlü bir karakter olarak izleyici karşısına çıkacak.

Savaşçı dizisinde aşkın ilk kıvılcımları ortaya çıkıyor! İzleyici çoktan durumu çözdü! 8

Dizinin yeni bölüm 2. tanıtımında yer alan Müjde Uzman’ın oynadığı Funda Üsteğmen’in yerde yaralı halde yattığı ve Kağan Bozok’un onu kucağına alarak çatışma bölgesinden uzaklaştırdığı görülüyor.

Bu görüntüden sonra izleyiciler, ikili arasında yeni bir aşkın başlayacağı tahminlerini sosyal medyada çoktan yapmaya başladı. Bakalım dizinin takipçilerinin tahminleri doğru çıkacak mı?

İşte yeni bölüm özeti:

Kılıç Timi, Türkmen köyünde Nora’nın silahlı saldırısına uğramıştır. Seyfi vurulurken, Yüzbaşı Kağan da timiyle birlikte henüz kim olduğunu bilmediği keskin nişancının peşine düşer. Karon ise Nora’nın Kılıç Timi’nin eline geçmesini engellemek için bütün olanaklarını zorlasa da, bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Savaşçı dizisinde aşkın ilk kıvılcımları ortaya çıkıyor! İzleyici çoktan durumu çözdü! 9

Kılıç Timi’ni Türkmen köyünden sağ çıkarmamaya kararlı olan Karon, yeni saldırı planı için kolları sıvar. Albay Kopuz ise aldığı istihbaratlar doğrultusunda gerekli önlemleri alır ve zaman kaybetmeden savaş uçaklarını devreye sokar. Ancak gelişen beklenmedik bir durum karargahı ve Kılıç Timi’ni alarma geçirir.

Savaşçı 56. bölüm 2. tanıtımı: