Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde şoke eden ayrılık sonrası, Serenay Aktaş rolü kaptı!

Savaşçı dizisinde şoke eden ayrılık sonrası, Serenay Aktaş rolü kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Gaye Turgut Evin, Savaşçı dizisinden gidince yerini Serenay Aktaş kaptı! Serenay Aktaş, uzun zamandır dizilerde yer almaması ile dikkat çekiyordu. En son 2018 yılında Meryem dizisinde yer alan oyuncu, bir bölümlük de Tutunamayanlar isimli dizide konuk oyuncu olmuştu. Dünya Hali ve Kim Daha Mutlu isimli sinema filmlerinde de yer alan oyuncu, 3 yılın ardından yeniden dizi setlerine dönüş yaptı.

Serenay Aktaş, 2021 yılında çok farklı bir karakterle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Kadrosu yenilenen Savaşçı dizisinde Teğmen Selcen Efe olarak ekranda yerini alacak. Savaşçı aslında erkek oyuncuların yoğunlukta olduğu bir yapım. Ancak önceki sezonlarda Çiğdem Ülgen karakteri ile Gaye Turgut Evin başarılı bir çıkış yapmış ve nadir kadın oyunculardan birisi olarak da diziye renk katmıştı.

Ancak Berk Oktay ile birlikte diziden ayrılan Evin’in yerine yine bir kadın oyuncu monte etmek gerekiyordu. İşte bu noktada da rolü Serenay Aktaş kapmış oldu. Aktaş’ın hayranları da sosyal medyada heyecanlı olduklarını ve yeni karakteri merakla beklediklerini belirten yorumlar yaptı. “Olay budur, herkesi kendine hayran bırakacaksın” diyerek oyuncuyu cesaretlendiren takipçiler hayırlı olmasını da diledi.

Cumartesi günü sete çıkacak olan dizi ekibe özel bir ekipten eğitimler alıyor. Bu eğitimlerden de fotoğraflar yayınlandı ve tüm oyuncular hem neşeli hem de heyecanlı görünüyordu.

Savaşçı dizisinde şoke eden ayrılık sonrası, Serenay Aktaş rolü kaptı! 8

Serenay Aktaş’ın hayranları Savaşçı dizisindeki Teğmen Selcen Efe karakterini de çok merak ediyor. İşte karakter hakkındaki detaylar:

“Sağduyulu, makul, soğukkanlı, bilgili, operasyonlarda Yüzbaşı Haydar Bozkurt’u dengeleyen, kararlara mantık getiren bir subay. Balıkesir’in Gönen ilçesinde doğmuş. Selcen asker olmayı çocuk yaşta aklına koymuştur. Polis çocuğu olmasının bunda etkisi büyük.

Savaşçı dizisinde şoke eden ayrılık sonrası, Serenay Aktaş rolü kaptı! 9

Birçok spor dalına ilgisi var. Ama özellikle yakın dövüş dalında çok başarılı, öğrencilik yıllarında katıldığı turnuvalardan birçok ödül kazanmış. Selcen hedef odaklı bir karakter. Koyduğu hedefe ulaşana kadar gerekirse gece gündüz uyumadan çalışır, asla vazgeçmez. Her ne kadar sağduyulu desek de onun da damarına basıldığında herkes bir adım geri çekilmek zorunda kalır.”

Fox TV ekranında Savaşçı dizisinin 5. sezonunun ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Ancak tahminler Şubat ayını işaret ediyor.