Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinden Akıncı’ya! Burç Kümbetlioğlu için kahramanlık hikayeleri vazgeçilmezi oldu!

Savaşçı dizisinden Akıncı’ya! Burç Kümbetlioğlu için kahramanlık hikayeleri vazgeçilmezi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burç Kümbetlioğlu, 2009 yılında Hanım Çiftliği isimli dizide Ahmet karakterine hayat verdiğinden bu yana 12 yıla yakın süredir sektörde yer alan oyuncular arasında bulunuyor.

Hem sinemada hem de dizi sektöründe farklı karakterlere hayat veren Kümbetlioğlu, en çok da Savaşçı isimli dizideki Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat karakteri ile izleyicilerin gönlüne girmişti.

Kılıç Timi’nin en cesur ve güçlü askerlerinden birisi olarak 76 bölüm boyunca ekranda yerini alan oyuncu, karakterin ölüm sahnesiyle de izleyicilerin yüreklerini sızlatmış ve akıllarda kalıcı olmuştu… Savaşçı dizisinden sonra bir süre Payitaht Abdülhamid’de yer alan oyuncu, şimdilerde ise atv ekranında hayranları ile buluşuyor.

atv’nin 1 Ocak Cuma günü yayın hayatına başlayan ve ilk 3 bölümü de ilgi gören Akıncı dizisinde Tahsin karakterini Burç Kümbetlioğlu canlandırıyor. Savaşçı dizisinde olduğu gibi Akıncı da bir kahramanlık öyküsü…

Savaşçı dizisinden Akıncı'ya! Burç Kümbetlioğlu için kahramanlık hikayeleri vazgeçilmezi oldu! 7

Kümbetlioğlu, izleyicilerin dizide doyurucu görüntülerle karşılaşacaklarını söyledi. Dizi TV programına konuşan oyuncu, “Bir kahramanlık hikayesi izlemeye devam edeceğiz. Görsel anlamda da doyurucu görüntülerle karşılaşacak seyirci. Aksiyon sahneleri ile duygusal yönleri ile de açıkçası…” ifadelerini kullandı.

Savaşçı dizisinden ünlü oyuncuyu yakından tanıyanlar da Akıncı dizisinde Kümbetlioğlu’nun da yer almasından son derece memnun. Akıncı dizisinin kadrosunda güçlü isimler buluştu. Kadrodaki oyuncular şöyle:

“Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu.”