Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinden ayrılan Gaye Turgut Evin’in yeni projesi dikkat çekiyor!

Savaşçı dizisinden ayrılan Gaye Turgut Evin’in yeni projesi dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

Örnek çift Gaye Turgut Evin ile Deniz Evin’den takdir kazandıran proje… Köy okullarına destek konusunda bir süredir çalışmalar yapan ünlü çift, Köy Okulları Yardım Projesi Derneği’ne destek vermeyi sürdürüyor.

Beni Affet isimli dizide başrolde yer alan, sette başladıkları aşklarını evlilikle taçlandıran ünlü çift, yıllardır birbirlerine olan bağlılıklarını her fırsatta sergiliyor. 2013 yılında evlenen çift, köy okullarına zaman zaman yaptıkları yardımlarla örnek teşkil ediyor.

Ağrı’da bir köye oyuncak gönderen çift, şimdi de kitap yollayarak bir kez daha kalpleri kazandı. Takipçilerine de yardım çağrıları yapan ünlü çiftin sosyal medyaya yansıyan pozları da çok konuşuluyor.

Geçtiğimiz hafta eşine güzel mesajlarla seslenen Gaye Turgut Evin, Sevgililer Günü’nü şu ifadelerle kutlamıştı. “Yolu sevgiden geçen ve kalbinden gerçek sevgiyi büyüten, ona gözü gibi bakan herkesin günü kutlu olsun. Sevgilim, şükürüm, eşim, oyun arkadaşım…Bizde her gün bir doz daha fazla sevmekten geçsin böyle böyle.”

Savaşçı dizisinden ayrılan Gaye Turgut Evin'in yeni projesi dikkat çekiyor! 7

En son Savaşçı dizisinde Çiğdem Ülgen karakteri ile izlediğimiz oyuncu, ayrıca birkaç bölüm Tövbeler Olsun isimli TRT1 dizisinde de hayranları ile buluşmuştu.

Deniz Evin, Beni Affet’ten sonra başka bir projede görünmedi. Gaye hanım ise şimdilik dinleniyor ve yeni teklifleri değerlendiriyor.