Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden ayrılan Yıldız Çağrı Atiksoy’un dizi isyanı!

Savaşçı dizisinden ayrılan Yıldız Çağrı Atiksoy’un dizi isyanı!

tarafından ker_def

Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterini 2 sezon boyunca sürdüren Yıldız Çağrı Atiksoy, geçtiğimiz sezonun sonunda ölerek diziye veda etmişti. Atiksoy’un gidişi Savaşçı dizisi hayranlarını o kadar da çok üzmedi. Zira başroldeydi ama sahneleri azdı ve rolü de aslında tam olarak oturmamıştı. Yani diziden ayrılması ciddi bir eksiklik sayılmayacaktır.

Akşam Life’a konuşan ünlü oyuncu dizilerin tutmamasını neye bağladığı ile ilgili soruya yanıt verdi.

Ekranda çok fazla dizi olmasına isyan eden Atiksoy, “Dizilerin tutmadığı algısına katılmıyorum. Sadece çok fazla dizinin aynı anda ekrana çıktığı, izleyicinin de ne seyredeceğini şaşırdığı dönemler oluyor bazen. Reyting sistemi de yanıltıcı olabiliyor. Benim izleyici olarak çok sevdiğim kimi işler çok erken veda etmek zorunda kaldı” diye konuştu.

Projeleri seçerken senaryoya çok dikkat ettiğini anlatan Atiksoy, proje seçimlerini nasıl yaptığını şöyle anlattı:

“Hikâye kendini merak ettiriyorsa, içimde bir yerde bir şeyler gıdıklıyorsa zaten 1-0 önde başlıyor. Sonrasında bana önerilen karakterin hikayenin neresinde durduğuyla, hikayeye nasıl hizmet ettiğiyle, geçirdiği dönüşümlerle de ilgileniyorum elbette.”

Canlandırdığı karakterlerin kendisine çok şeyler kattığına da değinen ünlü oyuncu, “Hepsi de birbirinden farklı kadınlardı ama ortak özellikleri sanırım güçlü kadınlar oluşuydu. Ben de gücümü ve sınırlarımı keşfederken, hayatta bir yandan yol alıp kendimi büyütürken bu kadınlardan da öğrendiğim şeyler de oldu elbet” diye konuştu.