Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden ayrıldı, Çağan Irmak’ın dizisine katıldı!

Savaşçı dizisinden ayrıldı, Çağan Irmak’ın dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kariyerinde farklı rollerde yer alan ve 2014 yılından bu yana da üst üste projelerde izleyicilerle buluşan Ercüment Fidan, yeni bir dizi anlaşması daha yaptı.

Beyaz Karanfil, Filinta, O Hayat Benim, Diriliş Ertuğrul gibi yapımlar kısa süreler yer alan Ercüment Fidan, Savaşçı dizisinin kötü adamı Tepegöz Zülküf olarak ekranda kendini göstermişti. Bu diziden sonra Payitaht Abdülhamid’de de Lord William karakterine hayat veren oyuncu, şimdi ise Blu TV ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan Yeşilçam dizisine katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Yeşilçam dizisinin kadrosu da tamamlanmak üzere… Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu bulunuyor.

Ercüment Fidan genellikle kötü adam karakterlerine hayat veriyor. Yeşilçam dizisindeki rolü de merakla bekleniyor.

Savaşçı dizisinden ayrıldı, Çağan Irmak'ın dizisine katıldı! 7

Güçlü bir kadronun toplandığı dizinin ekibinde yer alan diğer oyuncular ise şöyle: Levent Cantek’in senaryosunu yazdığı Yeşilçam dizisinde; Selin Şekerci, Ayta Sözeri, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Bora Akkaş, Özgür Çevik, Altan Erkekli, Selin Kahraman ve Yetkin Dikinciler, Şebnem Köstem.