Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisine vedasıyla çok üzdü, şimdi atv dizisinde!

Savaşçı dizisine vedasıyla çok üzdü, şimdi atv dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle 4 sezon buluşan Savaşçı dizisi, 5. sezonun başında yaşanan aksaklıklar nedeniyle izleyicilerine bir süreliğine ara verdi. Dizinin yeni bir kadro ile yoluna devam edeceği ise hayranlarını mutlu etti. Berk Oktay, Gaye Turgut Evin gibi isimler olmayacak ama en son Tamer Karadağlı’nın diziye katıldığı ortaya çıktı.

Savaşçı dizisinde bir dönem rol alan isimlerden birisi de Burç Kümbetlioğlu idi… Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat karakteri ile izlediğimiz oyuncu, çok başarılı bir performans ortaya koymuştu. Bayram’ın geçtiğimiz yıl dizinin 76. bölümünde ölmesi ise Savaşçı hayranlarını derinden üzmüş ve sosyal medyada büyük bir yas havası yaşatan paylaşımlar yapılmıştı.

Savaşçı dizisine vedasıyla çok üzdü, şimdi atv dizisinde! 8

Savaşçı dizisinin ardından Bayram karakterini canlandıran Burç Kümbetlioğlu’nun ismi TRT1 ekranında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde geçti. Oyuncunun yeni bir dizi adımı daha ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Kümbetlioğlu, atv’nin iddialı dizisine konuk oldu. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrollerinde yer aldığı Akıncı dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Burç Kümbetlioğlu’nun nasıl bir rolü canlandıracağı da merakla bekleniyor.

Savaşçı dizisine vedasıyla çok üzdü, şimdi atv dizisinde! 9

Akıncı dizisinin hazırlıkları Ağustos ayından bu yana devam ediyor. Dizinin fragmanları da yayınlandı ama henüz yayın tarihi net olarak açıklanmadı.

2009 yılında Hanımın Çiftliği dizisinde Ahmet karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Milat isimli dizide Sinan olarak da beğenilmişti. Savaşçı dizisindeki performansı ile göz dolduran oyuncu, Payitaht Abdülhamid dizisinde de kısa bir süre yer aldı.