Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı dizisinin 74. bölümünde Yüzbaşı Haydar, arkadaşı İlyas’ı vuruyor! İlyas ölecek mi?

Savaşçı dizisinin 74. bölümünde Yüzbaşı Haydar, arkadaşı İlyas’ı vuruyor! İlyas ölecek mi?

tarafından ker_def

Savaşçı dizisi 74. yeni bölümüyle birlikte 12 Mayıs Pazar günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağına yönelik bilgiler gelmeye devam ediyor.

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı dizinin yeni bölümünde Kılıç Timi zor durumda kalacak…

İşte 74. bölümden detaylar:

Melik Yörük, Haydar’ın ailesinin hayatına karşılık, Kılıç Timi’nin ele geçirdiği üç teröristi istemiştir. Bu takası reddeden Yüzbaşı Haydar, Melik’i öldürmek isterken, onu durdurmaya çalışan İlyas’ı yanlışlıkla vurmuştur.

Astsubay Bayram, İlyas’ı hayatta tutmak için müdahale ederken, Melik üç teröristi almaya kararlıdır. Yörük Haydar her şeye rağmen yakalanan teröristleri vermemek için diretse de, Kağan Bozok zor bir karar vermek zorundadır.

Savaşçı dizisi 74. bölüm 1. fragmanı:

Karargaha Kılıç Timi’yle ilgili gelen bilgi, ortalığı karıştırır ve Yüzbaşı Kağan’ın beklenmedik hamlesi Albay Kopuz’la aralarında gerilime sebep olur.

İlyas acil hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken, Kağan Bozok ve Haydar Bozkurt zaman kaybetmeden sonu belirsiz bir yola girmek için harekete geçerler.