Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinin Kağan Bozok’u Berk Oktay: Benim için daha güzel hediye olamaz

Savaşçı dizisinin Kağan Bozok’u Berk Oktay: Benim için daha güzel hediye olamaz

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinde Yüzbaşı Kağan Bozok karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkan Berk Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti. Bilindiği gibi Savaşçı dizisi yeni sezonda 3 bölüm yayınlanmış ve ardından yeni bölümleri çekilmemişti. Geçtiğimiz sezon çekilen stok bölümlerin yayınının ardından diziyle ilgili tartışmalar başlamıştı.

Eskişehir’de çekilen dizi için Berk Oktay’ın Eylül ayının başında, dizinin yapımcı firması Limon Film ile anlaştığı gündeme gelmiş ancak çekimler bir türlü başlamamıştı. 3 bölümün yayınının ardından Pazar akşamlarına Fox TV’de Öğretmen dizisinin getirilmesi de kafaları karıştırmıştı.

Yapımcı firmanın dizinin diğer kilit isimlerini oynayan Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu ile anlaşma aşamasında olduğunu ifade ettiği açıklamanın ardından da uzun süre diziyle ilgili haber alınamamış, Berk Oktay’ın da bu sürede tatile gittiği, İstanbul’da olduğu çeşitli paylaşımları takipçilerinin kafasını karıştırmıştı.

Sonunda geçtiğimiz hafta 5. sezon çekimlerinin başlayacağına yönelik Limon Film’den yapılan açıklama, dizinin takipçilerini de rahatlattı. Kadronun yeniden bir araya gelmesi heyecanla bekleniyor.

Bu arada Berk Oktay da yaklaşan doğum günü için sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yeniden dikkatleri çekti. Son dönemde pek çok ünlü isim, hayranlarının ve sevenlerinin doğum günlerinde kendilerine hediye göndermek yerine belirli yerlere bağış yapmaları için teşvik ediyor.

Benzer bir açıklama Berk Oktay’dan da geldi. 28 Ekim 1982 doğumlu olan oyuncu, doğum gününde kendisine hediye göndermek yerine Kansersiz Yaşam derneğine bağış yapılmasını rica etti sevenelrinden.

İşte o paylaşımı:

Bu sene 28 Ekim’de en özel doğum günümü kutlamaya hazırlanıyorum. Doğum günümle kanser hastası çocuklara umut ışığı olmak istiyorum. @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinden @kansersizyasam için doğum günü kampanyamı açtım. Bio’ma linki koyuyorum. Çocuklarımızı gülümsetebilmek için bağışlarınızı heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum. Benim için bundan daha güzel bir hediye olamaz…

Savaşçı dizisinin Kağan Bozok'u Berk Oktay: Benim için daha güzel hediye olamaz 7