Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin Kopuz Albay’ı Murat Serezli fanatikliği başladı!

Savaşçı dizisinin Kopuz Albay’ı Murat Serezli fanatikliği başladı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Murat Serezli için Savaşçı dizisine izleyen birçok izleyici var.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Savaşçı dizisinin Kopuz Albay’ı Murat Serezli’ye ciddi bir övgü olduğunu gözlemliyoruz.

Halit Ergenç’in Vatanım Sensin dizisinde Miralay Cevdet karakterini muhteşem canlandırması gibi, Savaşçı dizisinde de Murat Serezli farkını hemen hissediyorsunuz.

Birçok izleyici de Savaşçı dizisini sırf Murat Serezli için izlediklerini belirtmekte.

Sosyal medyada bir izleyicinin şu yorumu dikkat çekici: “Halit Ergenç’ten sonra şimdi de Murat Serezli şeyi başladı bende. Sırf Murat Serezli’yi görmek için Savaşçı dizisi gibi bir asker dizisini izliyorum her gece. Nasıl bir gen bu anlamadım ki?”

Bir başka izleyici ise ‘Adamın sesi bile karizma’ diyerek Serezli’yi izlemek için Savaşçı dizisinin yeni sezonunu merakla beklediğini belirtmekte.

Savaşçı dizisinin Kopuz Albay'ı Murat Serezli fanatikliği başladı! 7

Yaz aylarında da boş durmayan Serezli, çekimleri Hatay’da yapılan ve başrollerini Sarp Levendoğlu, Sevcan Yaşar ve Kazım Karakadıoğlu’nun paylaştığı, Hamdi Alkan’ın da yer aldığı İki İyi Çocuk isimli filmde rol aldı. Film 24 Ağustos’ta vizyona girecek.

Dizinin yeni sezonu için yakında sete çıkılacak, Eylül sonuna doğru da yayına başlaması bekleniyor. Hatırlanacağı gibi geçen sezon finalinde Aslı karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy diziden ayrılmıştı.

Murat Serezli kimdir?

Esat Murat Serezli Türk sinema ve dizi oyuncusu. 3 Ekim 1969 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Tiyatro ve sinema sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli nin oğludur Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünde okudu. 2003 yılından bu yana ekranda olan Murat Serezli; Sihirli Annem, Binbir Gece, Sıla, Başrolde Aşk gibi unutulmayan dizilerde rol almıştı.