Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin yeni karakteri, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı!

Savaşçı dizisinin yeni karakteri, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı!

tarafından zk zk

FOX’un Limon Film imzalı sevilen dizisi “Savaşçı”ya geçen hafta üsteğmen Fazıl Batur Gökbudak karakteriyle katılan başarılı oyuncu Sertan Erkaçan, ekibe hızla uyum sağladı.

Yıllardır zorlu koşullarda çekim yapan ve neredeyse gerçek askerler kadar kondisyonları ve becerileri gelişen “Savaşçı”nın kahramanları arasında yerini alan Sertan Erkaçan, dizide Kıbrıs Yeşilyurt’lu cesur bir asker canlandırıyor. Dedesi Kıbrıs mücadelesinde yer alan Batur Üsteğmen, zeki ve neşeli karakteriyle diziye girer girmez dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Savaşçı dizisinin yeni karakteri, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı! 7

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan, adanmış kahramanlar olan “Bordo Bereliler”in hikayesini ele alan “Savaşçı” dizisi, izleyicilerine yeni kahramanların yeni hikayeleriyle sürprizler yapmaya devam ediyor.

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Burç Kümbetlioğlu, Gaye Turgut Evin, Ali İl, Bahadır Vatanoğlu, Uğur Biçer, Doğan Bayraktar ve Ali Tarık Fındık’ın paylaştığı, yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın ve senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisi her Pazar 20.00’de FOX‘ta.