Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı finalinden sonra Sarp Levendoğlu harika bir dizi anlaşması yaptı!

Savaşçı finalinden sonra Sarp Levendoğlu harika bir dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde ikinci sezon çok etkileyici olaylara tanıklık edeceksiniz. Sare karakteri ile Birce Akalay’ın diziye transfer olmasının ardından bu sefer de ikinci bir önemli transfer gelişmesi yaşandı.

Funda Eryiğit, Erdem Şanlı, Şebnem Dönmez ve Emre Karayel’in diziden ayrılmasının ardından Son Yaz hayranları ikinci sezonda, ilk sezon kadar etkili bir hikaye olup olmayacağını merak ediyordu. Birce Akalay’ın gelişinden sonra bir de Sarp Levendoğlu ile anlaşma yapıldığı ortaya çıkınca artık herkes emin oldu. Son Yaz dizisinin ikinci sezonu da çok iddialı geliyor. Yapılan transferlerin anlattığı gerçek bu.

Birce Akalay en son Babil dizisinde izleyicilerin karşısına İlay olarak çıktı. Savaşçı dizisinde Yörük Haydar olarak izlediğimiz Sarp Levendoğlu da yeni sezonda dizisini bulmuş oldu. Savaşçı uzun bir ayrılıktan sonra Nisan ayında Fox TV ekranına 5. sezonu ile geldi. Sarp Levendoğlu başrolde yer almıştı. Uzun süredir projede bulunan Levendoğlu, 109.bölüm ile birlikte düşük reytingleri nedeniyle final yapan Savaşçı’dan sonra yeni sezonda da ekranda yerini alacak.

Savaşçı finalinden sonra Sarp Levendoğlu harika bir dizi anlaşması yaptı! 5

Dizinin hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sare karakteri istihbarat uzmanı olarak hikayeye geliyor. Birce Akalay’ın Sare’sinin Ali Atay’ın canlandırdığı Savcı Selim ile aşk yaşaması bekleniyor… Ayrıca Sarp Levendoğlu ile hikayenin daha da güçlenecek olan mafya tarafında etkili bir karaktere hayat verecek.

Son Yaz dizisinin yeni sezonu için hazırlıklar son aşamaya geldi.  İzmir’deki ilk sezonun ardından ikinci sezon için ekip Ağustos ayı içinde İstanbul’da bir araya gelerek çekimlere başlayacak.

2014-2017 yılları arasında Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nun evli olduğunu ve Küçük Ağa dizisiyle başlayan aşklarının bir dönem magazin gündeminde çok konuşulduğunu hatırlayacaksınız. Yıllar önce boşanan ikili şimdi Son Yaz dizisinde yeniden bir araya geliyor.