Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı günleri bitti ama Berk Oktay için hala bitmeyen bir şey var!

Savaşçı günleri bitti ama Berk Oktay için hala bitmeyen bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Oktay, büyük bir efor sarf ettiği, 4 sezon başrolünde yer aldığı Savaşçı dizisinden ayrılmıştı. Sezon başında dizide yaşanan sorunlar nedeniyle ayrılık kararı alan Oktay, yine Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisine katılarak da herkesi fazlasıyla şaşırtmıştı.

Savaşçı dizisi, Berk Oktay’dan sonra çok değişti. Kadrosu yenilendi ve yakında bambaşka bir format ve karakterler ile geri dönecek. İzleyiciler, Kağan Bozok’un yokluğunu mutlaka arayacaktır. Eskişehir’de çekilen dizinin aksiyonu bol sahneleri vardı ve ünlü oyuncu da fit vücuduyla uzun süredir gündemden düşmüyordu.

Eskişehir’de çıkmadık dağ, tepe bırakmayan Kılıç Timi’nin bir üyesi olarak yüksek performanslı sahneler sayesinde formunu korumakta sıkıntı yaşamayan Berk Oktay, Yasak Elma gibi durağan bir diziye geçiş yaptı belki ama formundan hiçbir şey kaybetmedi.

Savaşçı günleri bitti ama Berk Oktay için hala bitmeyen bir şey var! 9

Sporu hayatının bir parçası haline getiren ünlü oyuncu, instagram hesabından da fit halinin sürdüğünü ve vücudunda yağ olmadığını, kaslarla dolu bir vücut yapısının bulunduğunu paylaştığı son fotoğraf ile gösterdi.

İşte Berk Oktay’ın aksiyonu bol Savaşçı dizisiyle 4 sezondur sürdürmekte zorlanmadığı, durağan bir rolde olmasına rağmen Yasak Elma günlerinde de formunu koruduğunu gösteren fotoğrafı:

Savaşçı günleri bitti ama Berk Oktay için hala bitmeyen bir şey var! 10

Instagram’da 400 binin üzerinde takipçisi bulunan Berk Oktay, ayrıca Savaşçı’nın ilk 2 sezonunda birlikte başrolde yer aldığı Yıldız Çağrı Atiksoy ile yaz aylarında aşk yaşamaya başlamıştı. İklinin ilişkisinin de iyi gittiği, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla anlaşılıyor.

Savaşçı günleri bitti ama Berk Oktay için hala bitmeyen bir şey var! 11