Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı ve Söz’e rakip gelen Nöbet dizisine son olarak katılan isim Kırgın Çiçekler’den

Savaşçı ve Söz’e rakip gelen Nöbet dizisine son olarak katılan isim Kırgın Çiçekler’den

tarafından zk zk
Asker kökenli dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Dizi Show TV’de yayınlanacak. Kadrosu netleşmek üzere…

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Necati Şaşmaz’ın patronu olduğu Pana Film’in yeni projesi “Nöbet”in hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Kış sezonunun iddialı projeleri arasında yer alan dizinin netleşen oyuncu kadrosu geçen günlerde açıklanmış; Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt ve Kürşat Alnıaçık’la el sıkışıldığı duyurulmuştu.

Okuma provalarının önümüzdeki hafta başlaması planlanan “Nöbet”te Saygın Soysal’ın partnerini kimin canlandıracağı ise merak konusuydu. Son olarak “Kırgın Çiçekler” dizisinde başrol oynayan İpek Karapınar’ın dizide Murat Yüzbaşı’nın eşi Zeynep karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Savaşçı ve Söz'e rakip gelen Nöbet dizisine son olarak katılan isim Kırgın Çiçekler'den 7

Ocak ayında Show TV’de seyirciyle buluşacak olan “Nöbet” için Antalya Elmalı’da yeni bir kasaba inşa edilmiş, karakol olarak kullanılacak eski bir binaya 100 kişilik yatakhane, yemekhane ve eğitim alanları yapılmıştı. Ayrıca dizinin çekimlerinde kullanılması için askeri araçlar, helikopter ve askeri teçhizatlar temin edilmişti.