Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Saygı dizisinde Ercüment Çözer’in büyük sırrı!

Saygı dizisinde Ercüment Çözer’in büyük sırrı!

tarafından ker_def

oplumsal bozulmayı ve adalet sistemini sorgulatan BluTV’nin dikkat çekici son özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’den yeni ön izleme sahnesi yayınlandı. Bugün 6. bölümü yayınlanacak dizinin bu sahnesinde, Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) çocukluğuna, geçmişine dair bilgiler ilk kez paylaşılırken, Çözer’in Adolf Hitler ile bağlantısı büyük merak uyandırıyor.

Hiçbir saygısızlığı affetmeyen Ercüment Çözer’in yolunun Savaş (Boran Kuzum) ve Helen (Miray Daner) ile kesişmesiyle kanlı bir bir adalet düzeni yaratılan BluTV özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’, 6. bölümüyle yine büyük ses getirmeye hazırlanıyor. Fenomen karakter Ercüment Çözer’in çocukluğuna, aile ilişkilerine dair bilgilerin ilk kez paylaşılacağı bölümden hemen önce bir ön izleme sahnesi yayınlandı.

Yayınlanan ön izleme sahnesinde Yavuz (Erkan Can) ve Ercüment Çözer’in çocukken babaannesinin Adolf Hitler ile olan fotoğrafını bulup anne ve babasına göstermesinin ardından aile içinde büyük bir gerilim yaşanıyor. Anne ve babasının babaannenin evinden ayrılma kararı almasıyla sonlanan bu durumun Ercüment Çözer ve Yavuz’un hayatında nasıl bir etki yaratacağı, Çözer’in babaannesinin Hitler ile olan bağlantısının hikayeye nasıl bir yön vereceği de heyecan yaratıyor.

Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can’ın kadrosunda yer aldığı Inter Medya imzalı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin senaryosu Ercan Mehmet Erdem’in imzasını taşırken yönetmen koltuğunda ise Ali Taner Baltacı oturuyor.

‘Saygı’ her salı saat 12.00’de sadece BluTV’de….