Ana sayfa Dizi Fragmanları Saygı dizisinde yeni sezon heyecanı başladı!

Saygı dizisinde yeni sezon heyecanı başladı!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin efsanevi anti-kahramanı Ercüment Çözer’in hikayesini anlatan “Saygı 2” bu akşam yayında!

Merakla beklenen diziye yeni sezonunda; Ercüment Çözer’den intikam almak isteyen bir rehabilitasyon eski mahkumu ve gerçek adaletin peşinde koşan idealist bir Cumhuriyet Savcısı katılıyor.

Nejat İşler, Miray Daner, Boran Kuzum, Sarp Akkaya, Damla Sönmez ve Erkan Can gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren, Inter Medya yapımı “Saygı 2” nin senaryosu Ercan Mehmet Erdem imzası taşırken yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor.

Nefes kesen sezon finalinden sonra merakla beklenen “Saygı 2” sadece BluTV’de!

23 Eylül Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak olan “Saygı 2”nin ilk bölümünde; Ercüment’in kız kardeşi olarak himayesi altına giren Helen adeta yeni bir hayata başlar. Öyle ki Helen’in yeni hali Ercüment’i de değiştirmeye başlamıştır.

Helen, eski günlere dönebilme umuduyla Ercüment’ten gizli Savaş’ın peşine düşerken Ercüment’in saygısız avı da devam ediyor. Savaş bir yandan Ercüment Çözer’den intikam alma planı yaparken yıllar önce rehabilitasyondan salıverilen eski bir mahkum oyuna giriyor. Hiç hesapta olmayan, işine tutkuyla bağlı güzeller güzeli savcı Arya ise gerçek adaletin izinde oyuncuların peşine düşüyor.

Ercüment Çözer için yeni video!

Heyecanla beklenen Saygı 2’ye saatler kala yayınlanan Ercüment Çözer videosu izleyicileri bir kez daha meraklandırdı. Videoda kendinden emin ve karizmatik tavırları ile dikkat çeken Ercüment Çözer, yeni sezonda da izleyicilere etik değerlerini sorgulatacak ve taraf olma konusunda kafaları karıştıracak gibi görünüyor.