Ana sayfa Dizi Haberleri Saygı dizisinin 2. sezonu bomba gibi isimlerle geliyor!

Saygı dizisinin 2. sezonu bomba gibi isimlerle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nejat İşler’i uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara döndüren Saygı dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı. İlk sezonuyla büyük bir hayran kitlesi edinen dizinin ikinci sezonu, oyuncu kadrosuna eklenen başarılı isimlerle iddialı bir şekilde geliyor.

BluTV’de yayınlanan Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin çekimleri nihayet başladı. İkinci sezon çekimlerinin sekiz hafta sürmesi planlanıyor.

Behzat Ç dizisinde yer alan Ercüment Çözer, toplumdaki sorunları kendi yoluyla düzeltmeye çalışan, şiddeti bu sorunları çözmenin aracı olarak gören sıra dışı bir karakter. kullanan, kimsenin onaylamayacağı tarzda birisi… Bu antikahraman karakter Nejat İşler tarafından ilk sezonda başarılı bir şekilde canlandırıldı. İşler’e ilk sezonda Miray Daner ve Boran Kuzum gibi genç isimler de eşlik etti.

Saygı dizisinin 2. sezonu bomba gibi isimlerle geliyor! 5

Saygı dizisi, ikinci sezonunda oyuncu kadrosuna eklenen iki usta oyuncuyla çok daha iddialı hale geldi. Dizinin kadrosuna son olarak Çukur’da rol alan Damla Sönmez ve Sarp Akkaya.

Bu arada ikinci sezonda dizinin yönetmeni değişti. Saygı dizisinin ikinci sezonunu son dönemlerin öne çıkan isimlerinden Ender Mıhlar yönetecek. Mıhlar, ekranın en popüler dizilerinden Sen Çal Kapımı’nın eski yönetmenlerinden.

Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Sarp Akkaya, Damla Sönmez ve Erkan Can’a Muhammet Uzuner ile Dost Elver’in eşlik ettiği Inter Medya imzalı ‘Saygı: Bir Ercüment Çözer’in senaryosu Ercan Mehmet Erdem imzası taşıyor.