Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Bozoklu için Ekim ayı iki büyük projesi var!

Şebnem Bozoklu için Ekim ayı iki büyük projesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elbet Bir Gün isimli yeni diziye başlayan Şebnem Bozoklu, boş olduğu bir gün arkadaşları ile buluştuğunu ve keyfinin yerinde olduğunu söyledi.

Fox TV ekranında yayınlanacak olan dizi için yoğun tempoda çalışan ekip, güçlü bir hikaye ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şebnem Bozoklu, da geçen yıl yaşadığı erken finallerden sonra yeni bir hikaye ile geliyor.

Gel Dese Aşk ve İyi Aile Babası isimli dizlerle 2020 yılında ekranda olan oyuncu, her iki yapımın da reytingler nedeniyle kısa sürede final yapmasının şanssızlığını yaşamıştı.

Bozoklu, “Fox’taki dizimiz için deli gibi çalışmaya devam ediyor. Ekim sonunda hem dijitalde hem televizyonda iki dizim yayına girecek” diye konuştu. Elbet Bir Gün dizisi ile birlikte Gain’deki Hamlet dizisinin Ekim sonunda başlayacağını anlatan oyuncu, heyecanını da yansıttı.

Hayatında tempolu bir süreç başladığını belirten oyuncu, vakit bulduğu zamanlarda eşi Kanat Atkaya ve arkadaşları ile vakit geçirdiğini anlattı.

Hastalık nedeniyle ortamın zor olduğunu ve hayatta kalma mücadelesi içinde olduğunu anlatan Şebnem Bozoklu, koronavirüsten korunmak için büyük çaba harcadığını söyledi.