Ana sayfa Dizi Haberleri Seçkin Özdemir, eski görüntüsü için “Neymiş o öyle” yorumuyla olay oldu!

Seçkin Özdemir, eski görüntüsü için “Neymiş o öyle” yorumuyla olay oldu!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Birsen Altuntaş, medyadaki haber ve yazılarından sonra Youtube’de açtığı kanal ile dizi oyuncularıyla röportajlara başladı. İlk röportajını atv ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşan Can Kırıkları dizisinin setine giden Altuntaş, burada başrol oyuncusu Seçkin Özdemir ile röportaj yaptı.

ROLÜ NEDEN KABUL ETTİ?

Seçkin Özdemir, hikayeyi ve canlandırdığı Aslan karakterini çok sevdiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Genel olarak işleri seçerken dikkat ettiğim belli başlı şeyler var. En önemlisi kendi oynayacağım karakterin üzerinde öncelikle düşünüp, değerlendirme yapıyorum. O karakterin yapısı bana uyuyor mu, karakterin hikaye içindeki yapısı beni heyecanlandırıyor mu, benim içimde o karaktere dair bir oynama isteğini yükseltiyor mu onlara bakıyorum. Onun dışında hikayenin bütünü önemli, nasıl aktığı nasıl bir dille anlatıldığı ve hikayenin içinde neler olduğu… İki tarafı da çok sevdim. Aslan’ı çok sevdim bir kere. Uzun zamandır da yapı olarak böyle bir karakteri oynamamıştım. O yüzden benim de özlediğim türde bir karakter olduğu için oynamak istedim. Senaryonun bütününde de çok etkileyici hikayesi var, onun içinde rol almak istedim.”

ASLAN İLE BENZER YÖNLERİ

Aslan karakterinin kendisine benzeyen yönünü anlatan Seçkin Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

Genel olarak bütün oynayan karakterler içinde bana benzeyen taraflar ve benzemeyen taraflar olduğu gibi, Aslan içerisinde de var. Aslan dediğiniz gibi hayata karşı naif bir adam. Aslında sert, sinirli bir adam değil. Gerektiği zaman sert ya da sinirli olan bir adam. Başkomiser olmasına rağmen, herhangi bir ekip arkadaşı ile alt üst ilişkisine girmeyen, sadece kendi derdi olan bir adam.Adalet derdi var. Bir şekilde doğruları bulma ve ortaya çıkarma derdi var. Bunu yaparken kimseyi kendi konumundan dolayı ekibi veya hayatı içinden baskılayan bir adam değil. Bende öyle bir adam değilim, o yüzen o tarafından benziyoruz diyebilirim.”

Polis karakterini canlandırmak için nasıl çalışmalar yaptığı sorulan Seçkin Özdemir, role hazırlık sürecini anlattı.

ROLE NASIL HAZIRLANDI

Özdemir, “Öncelikle karakterin tabii ki de hayata bakış algısını çözmekle başladım. Genel olarak senaryolar içerisinde ve karakter analizlerinde anlatılan adamın matematiğini reel hayatta, bir pratik vardır, bir de real hayattaki hali vardır. Pratiğini çözümleyip reel hayatta yaşayan birisi haline getirmeye çalıştım. Konumundan ve özelliklerinden dolayı silah eğitimi, operasyon eğitimi, başkomiserlikle ilgili genel tecrübeleri Aslan’ın üzerine katmaya çalıştım. Polis arkadaşlarımla vakit geçirdim. Onların hayatlarına yönelik gördüğümüzün dışında bizim bilmediğimiz arka tarafta nasıl farklı bir algıları olduğunu hissetme ve onları anlamaya çalıştım. Elimden geldiğince de onu yansıtmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

ASKERDE BAŞARI BELGESİ ALDI!

Askerde (6. kolordu) atış takımında olduğunu anlatan Seçkin Özdemir, “Denetlemede 200 metreden 2’de 2 bir tek ben vurmuştum. Öyle bir askeri başarı belgem de var. Atış olayına dair. Elimden geldiğinde sakil durmasın, gerçek dursun, doğru gözüksün, bir yanlış yapmayalım diye uğraşıyorum” ifadelerini kullandı.

HANDE DOĞANDEMİR’E ÖVGÜ

Daha önce Racon dizisinde birlikte rol aldığı Hande Doğandemir’i öven Seçkin Özdemir, “Hande’yi hem kişi olarak hem oyunculuk olarak çok beğeniyorum. Orada bir tadı damağımızda kalmıştı.İleride tekrar oynasak diye orada konuşmuştuk. O yüzden aradan 4 sene geçti, böyle bir şey denk geldi. Hande ile tekrar oynadığım için mutluyum” dedi.

FUNDA’YI BİREBİR TANIMIYORDUM!

Diğer rol arkadaşı Funda Eryiğit’i daha önce kişisel olarak tanımadığını belirten Seçkin Özdemir, “Birebirde tanımıyordum. Can Kırıkları ile tanıştık. Tanışmadan önce oyunculuğunu çok beğendiğim kişilerden birisi. Çok iyi bir oyuncu. Dizi içerisinde hayata geçirdiği karakter de çok etkileyici. Bence olması gerektiği gibi aktardığını düşünüyorum. Onlarla birlikte oynadığım için çok mutluyum” diye konuştu.

Seçkin Özdemir, dizide birlikte rol aldığı isimleri de tek tek sayarak onlarla birlikte rol almaktan çok mutlu olduğunu anlattı.

SAHNELERDE ZORLANMIYOR

Dizide çok zorlandığı bir sahne olmadığını anlatan Özdemir, sahnelerin doğrusunu yakalamaya çaba harcadığını belirtti. Nüansların sahnelerde çok etkili olduğunu anlatan oyuncu, “Küçük nüansları ve detayları kaçırmamaya çok uğraşıyorum” diye konuştu.

Ana akım medyadaki diziler içinde belirli kaygılar ve beklentiler olduğuna değinen Özdemir, seyircinin refleks gösterdiği şeylere karşılık benzer hikayeler üretildiğini belirtti. Bu kaygıların olmasının yanlış olmadığına değinen Özdemir, benzer hikayelerin anlatıldığını ama bunu nasıl yaptığının öne çıktığını belirtti.

SETTE KURALLARI VAR MI?

Kendine ait kuralları ve olmazsa olmazlarının olmadığını belirten Özdemir, kendi performansıyla bir derdi olduğunu belirtmekle yetindi. Özdemir, “Ben üzerime düşeni yaparım, giderim, gerisine karışmam” dedi.

HAYALİ VAR MI?

Hayatın değişimine herkesin adapte olmaya çalıştığına değinen Özdemir, “Şöyle bir hayalim var demiyorum. İyi şeyler yapmaya çalışıyorum. İleride geriye dönüp baktığımda güzel işler, güzel performanslar bırakmış olmak. Oynadığım karakterlerle bir etki yaratmış olmak istiyorum. Arzum o…” diye konuştu…

Seçkin Özdemir, eski görüntüsü için "Neymiş o öyle" yorumuyla olay oldu! 8

DEĞİŞİMİNİ ANLATTI

Kendisindeki değişimi yorumlayan Özdemir, “Neymiş o öyle diyorum. Kendimdeki değişimi ben de gördüm ama aradan çok zaman geçti. 10-15 sene önceki mevzular. Hepimiz belli bir yoldan geldik, bir şeyler yaparak geldik o zamanın içerisinde yaptığım ve yaptığım için pişman olmadığım ve paramı kazandığım işti. O dönemde oyunculuk eğitimleri alıyordum. Sonrasında bu tarafta şansımız da yolunda gitti devam ettik” ifadesini kullandı.

Seçkin Özdemir, eski görüntüsü için "Neymiş o öyle" yorumuyla olay oldu! 9

KISA KISA…

Rol aldığı dizilerden önemli tecrübeler çıkarttığının altını çizen Özdemir, evde televizyonunu olduğunu ve yeni dizilere da baktığını vurguladı.

Basketbol ve futbolu sevdiğini ayrıca NBA’i takip ettiğini belirten oyuncu, her türlü spora açık olduğunu ifade etti.

Kötü niyete dayanamadığını anlatan oyuncu, bunu hissettiği zaman sinirlendiğini söyledi.

Oyunculuk performansının en büyük takıntısı olduğunu anlatan Özdemir, genel olarak soru cevapları sevmediğine değindi.

Özdemir, annesinin açtığı ev baklavasını çok sevdiğini ayrıca bir uğurunun da olmadığını sözlerine ekledi.