Ana sayfa Güncel Haberler Seçkin Özdemir’in saygı duymadığı insanlar!

Seçkin Özdemir’in saygı duymadığı insanlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hizmetçiler dizisiyle yeniden ekrana dönen Seçkin Özdemir, koranavirüs salgını nedeniyle sette çalışmaların durdurulmasının ardından dinlenmeye çekilmişti.

Bu süreçte imajını değiştiren oyuncu, hem hayranlarını şaşırttı hem de yakın zamanda çekimlerin başlamayacağı mesajını vermiş oldu. Zaman zaman sosyal medyadan paylaşımlar yapan ünlü oyuncu, hayvanlara saygı duymayan insanlara saygı duymadığını söyledi.

Hayvanlara karşı sokaklarda sergilenen vahşete artık katlanamayan Seçkin Özdemir, yaptığı paylaşım ile isyanını dile getirdi. Özdemir, “Yıl olmuş 2020. Medeniyet ve bilinç zirvede. Hayvana işkence eden insanlar, sizin gelişmeniz için nası bi seviye lazım?” diye yazdı.

2018 yılında bir röportajında hayvanlarla ilgili söylediği sözleri de öne çıkartan Seçkin Özdemir şu mesajı veriyor: “Hayvanlar, bizim bu dünyada yaşama hakkımızla eşit hakka sahipler. Biz doğayı katledip, hayvanların yaşam alanlarını yok edip, onlara ihtiyaç gideceği bir toprak alan bile bırakmayıp, zaten büyük kötülükler yaparken; bir de varlıkların kabul etmemek inanılır gibi değil. Hayvanlara saygı duymayan ve onlarla ortak yaşamı kabul etmeyen insana saygı duymuyorum. Hayvana şiddet suçtur. Her canlıya işlenen şiddeti suç olarak görüyorum.”

Seçkin Özdemir'in saygı duymadığı insanlar! 7