Ana sayfa Sosyal Medya Seda Akgül, Phuket’te polemiklerden uzak dostlarıyla çok mutlu…

Seda Akgül, Phuket’te polemiklerden uzak dostlarıyla çok mutlu…

tarafından ker_def

Son olarak ekranda 4 Kadın Zamanı isimli programda yer alan Seda Akgül, uzun süredir ekranda yok!

Ancak sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden birisi olan Akgül, yayınladığı fotoğraf ve videolarla gündemden düşmüyor.

Son olarak Bahar Candan’ın hakkında söylediklerinden sonra 2. Sayfa programını sunan Müge Anlı ve Gülşen Yüksel ile gerilmişlerdi. Candan’ın sözlerine de sosyal medyadan yanıt veren Akgül, gergin günler yaşamıştı.

Televizyongazetesi/Detay

Şu sıralar Phuket’e tatile giden Seda Akgül, sıcak havanın ve adanın muhteşem doğasının tadını çıkarıyor.

Seda Akgül’ün instagram sayfasından son yaptığı paylaşımda ise dostlarıyla bir arada olduğu görülüyor.

Akgül, birlikte bir fotoğraflarını yayınlayarak “en iyi arkadaşlarım ve hayatımızın en güzel zamanları” notunu düştü.

İşte Akgül’ün o paylaşımı:

My best friends in Phuket @oksana_fiolka @tolgaerden555 And the best times of our lives ?

Seda Akgül, Phuket'te polemiklerden uzak dostlarıyla çok mutlu... 7

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül 17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir.

Televizyon ekranlarında çeşitli sohbet programlarında yer alan Seda Akgül, sosyal medya paylaşımları, cesur sözleri ve aykırı çıkışları ile dikkat çekmektedir.