Ana sayfa Sosyal Medya Seda Akgül’den ilginç bir paylaşım daha! Manikürcü arıyor!

Seda Akgül’den ilginç bir paylaşım daha! Manikürcü arıyor!

tarafından ker_def

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘4 Kadın Zamanı’ programının ardından Tayland’a tatile giden ve uzun süre kalan Seda Akgül, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sürekli gündemde kalmayı başarıyor.

Televizyongazetesi/Detay – Akgül, kimi zaman yaptığı ilginç paylaşımlar, sosyal medya üzerinden tartıştığı kişilere verdiği yanıtlarla dikkat çekiyor.

Takipçilerini şaşırtan yeni bir instagram paylaşımı daha yaptı Seda Akgül.

Ünlü sunucu, bu kez manikür ve pedikür yapacak birisini aradığını ve sigortalı çalıştıracağını belirterek bir de telefon bıraktı!

Çektiği videoyla takipçilerine seslenen Seda Akgül’ün bu paylaşımıyla ilginçliklerine bir yenisini daha eklemiş oldu!

İşte Seda Akgül’den son inciler:

Tecrubeli ve tercihen ustalık belgesi sahibi manikürcüler, sigortalı çalışmak üzere bana DM veya 0530 2361701’den ulaşabilirsiniz @sedoshcare

 

Seda Akgül'den ilginç bir paylaşım daha! Manikürcü arıyor! 7

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül 17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir.

Televizyon ekranlarında çeşitli sohbet programlarında yer alan Seda Akgül, sosyal medya paylaşımları, cesur sözleri ve aykırı çıkışları ile dikkat çekmektedir.