Ana sayfa Sosyal Medya Seda Akgül’ün youtube planı ve Tayland hayali!

Seda Akgül’ün youtube planı ve Tayland hayali!

tarafından ker_def

Seda Akgül, youtube kanalında takipçileriyle deneyimlerini paylaştığı videolara devam ediyor. Youtube’daki son paylaşımıyla ilgili instagram hesabından takipçilerini bilgilendiren Seda Akgül, “İzleyip kaçmak yok, abone olun yoksa paylaşmam” diyerek de hayranlarını yönlendirmeye çaba harcadı. Akgül, Taylan’da yaşayabilmek için youtube’dan kazanç sağlamayı hedeflediğini de ifade ediyor.

Akgül’ün instagram videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Youtube videosunun tamamı da haberimizin devamında yer alıyor.

Seda Akgül’in instagram mesajı: Siz youtube’a abone olun ki , ben Tayland’da yaşayıp, buradan bildireyim ?

 

Seda Akgül'ün youtube planı ve Tayland hayali! 7

Seda Akgül, “uzak durulması gereken erkek tipleri” başlıklı yeni videosunu yayımladı. Youtube kanalında 13 bin abonesi bulunan Seda Akgül, uzak durulması gereken 10 çeşit erkek olduğunu belirtti ve aşağıdaki sıralamayı anlattı.

Akgül, “Belki bu liste uzar gider de ben 10 adet ile sınırlı tuttum” diye konuştu.

Peki Seda Akgül’e göre hangi erkek tiplerinden uzak durmalısınız?

1- Gri Tilkiler
2- Karabatak Cinsi
3- Aşırı Metroseksüel
4- Aşk Çocukları
5- Kurbanlar
6- Çocuk İçin Beraber Diyenler
7- Pintiler
8- Kıskançlar
9- Bilgisayar Kurtları
10- 40’lık Bekarlar

İşte Seda Akgül’ün paylaştığı videodan tamamı:

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül 17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir.

Televizyon ekranlarında çeşitli sohbet programlarında yer alan Seda Akgül, sosyal medya paylaşımları, cesur sözleri ve aykırı çıkışları ile dikkat çekmektedir.