Ana sayfa Dizi Fragmanları Sedef Avcı’nın stand-up yapma kararı, Menajerimi Ara’yı karıştırıyor!

Sedef Avcı’nın stand-up yapma kararı, Menajerimi Ara’yı karıştırıyor!

tarafından ker_def

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği ‘Menajerimi Ara’nın 29. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Sedef Avcı’nın yanı sıra Ebru Karanfilci ve Buket Aslan’ın da konuk olduğu yeni bölüm izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Pazar günleri Star TV’de ekranlara gelen ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha ekranlara geldi. Tanıtımda Sedef Avcı stand-up yapma isteğini Çınar’la (Fatih Artman) paylaşırken Çınar, onu bu fikirden vazgeçirmek için kolları sıvıyor. Yardım için Sedef Avcı’nın yakın arkadaşı Melek’i (Meltem Parlak) çağıran Çınar, Avcı’nın kalbini kırmadan stand-up yapmasını engellemek için elinden geleni yapsa da planları beklediği gibi gitmiyor.

Bununla beraber, her şeyden bunalan Barış (Deniz Can Aktaş), Dicle’yi (Ahsen Eroğlu) bile yanına yaklaştırmazken Ayla (İpek Türktan Kaynak) Barış’ın bu tavrının sorumlusu olarak Dicle’yi görüyor. Ayla’nın sert tavrı ise ikilinin yıldızlarının barışmayacağının sinyallerini veriyor. ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde Ego Ajans’ta ortaya dökülecek sırlar yeni krizlerin habercisi olacak.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de!