Ana sayfa Dizi Haberleri Seferin Kızı dizisinde Engin Akyürek, Harmandalı’nı kötü mü oynadı?

Seferin Kızı dizisinde Engin Akyürek, Harmandalı’nı kötü mü oynadı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ü bir araya getirdi. Dizinin başlama tarihi belli oldu. 16 Aralık Pazartesi akşamı dizinin ilk bölümü Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Dizide Atagül ile Akyürek’in başarılı uyumu daha ilk görüntülerden kendini belli ediyor. Bir de yeni fragmandaki bazı detaylar var ki, bunlar öne çıktı. Bu detaylardan birisi de Harmandalı oynayan Engin Akyürek’in başarılı oynayıp oynamadığı konusu…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, ünlü oyuncunun Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin düğün sahnesinde de Harmandalı oynadığına dikkat çekti ve bu dizideki hali ile karşılaştırdı.Videodan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki düğün sahnesini izleyebilirsiniz.

Dizilerdeki bu tür sahnelerin çok önemli olduğuna, oyuncunun ortaya koyacağı yorumun da tüm konunun önüne geçebileceğine vurgu yapan Koloğlu, “Şöyle dört başı mamur oynayan yok” diyerek aslında Türk oyuncuların oyun havaları konusunda kendilerini geliştirmesi gerektiğine değindi.

Anthony Quinn’in sirtaki oynadığı sahneye gönderme yapan Sina Koloğlu, dizilerde Burak Özçivit ve Kenan İmirzalıoğlu’na bu tür sahnelerin yakıştığını belirtti.

Koloğlu, “Ama detaylı çalışsalar, daha iyi olacak. Göstermeci oluyor. Yani ‘miş’ gibi” diyor sanatçı…” ifadesiyle de bu konuda bir eksiklik olduğuna değindi.

İşte Sefirin Kızı dizisinin son fragmanı ve Engin Akyürek’in Harmandalı performansı: