Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı bir dram dizisi ama siz bir de setteki o hali görün!

Sefirin Kızı bir dram dizisi ama siz bir de setteki o hali görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadece set dışında değil çekimlerde de Sefirin Kızı’nda kahkaha eksik olmuyor… Bodrum’da çekimleri devam eden Sefirin Kızı, ikinci sezonu ile izleyicinin ilgisini çekmeyi sürdürüyor. İkinci sezona kadına şiddet içerikli eleştiriler ile başlayan, sosyal medyada bir hayli ağır sözlerle tepki gören dizi, sonrasında ise hikayesini düzeltti ve bu tepkilerde yerini övgülere bıraktı.

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin setinde ise çok eğlenceli bir ortam olduğu ortaya çıktı… Sadece set dışındaki sohbet anlarında değil, çekimler sırasında da oyuncular bir hayli eğleniyor…

Dizide Dudu karakterine hayat veren İlayda Ildır, Söz dizisinde çok beğenilen Nazlı’dan sonra kötü bir kadın karakteri ile ekrana geldi. Akşam gazetesinin sorularını yanıtlayan oyuncu, sette neler yaşandığı ile ilgili detaylar verdi.

Pandemi nedeniyle birçok önlemin de alındığı Sefirin Kızı dizisi setinin çok eğlenceli ve keyifli olduğu oyuncunun şu sözlerinden anlaşılıyor: “Set ortamı çok eğlenceli, herkes çok samimi ve Bodrum’da hep birlikte yaşadığımız için ve sürekli birlikte olduğumuz için set dışındaki espriler muhabbetler set içine de yansıyor. Haliyle keyifli geçiyor. Bodrum’da olmak yaşamak da bana çok iyi geldi. İnsanları çok tatlı. Deniz ve güneş bana her zaman enerji vermiştir. Burada yılın uzun bir zamanı güneşli ve denize girilebilir. Daha ne isteriz ki (gülüyor)”

Sefirin Kızı bir dram dizisi ama siz bir de setteki o hali görün! 7

Peki Sefirin Kızı neden bu kadar çok ilgi gördü. İkinci sezonda son bölümlerde reytinglerini de artırmayı başaran dizi, ilk sezondaki yakın bir tempo tutturmaya başladı. İlayda Ildır’a göre dizinin bu kadar çok sevilmesinin altında izleyicilerin her karakterde kendinden bir şeyler bulması…

Oyuncu, “Senaryo ve hikaye izleyiciye çok iyi aktarılıyor ve en önemlisi de herkesi bir sonraki bölümde ne olacağını merakla bekleten büyük bir aşk hikayesi var” diye konuştu.