Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi aslında bitti, bundan sonrası başka bir dizi olur!

Sefirin Kızı dizisi aslında bitti, bundan sonrası başka bir dizi olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşan Sefirin Kızı dizisinde sosyal medyaya yansıyan yorumlar ile dizinin gidişatı arasındaki uçurum dikkatleri çekiyor. Dizinin sadık izleyicileri ile senaryonun ilerleyişi arasında tam bir zıtlık oluştu.

Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle Nare karakterine artık devam edemeyecek olmasının ardından, Gediz karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu’nun da 37. bölüm itibariyle, yani dünden itibaren diziden ayrılmış olması sosyal medyada bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

Sefirin Kızı dizisinin efsanesi aslında Nare ve Gediz karakterlerinin Muğla’ya gelmesi ile başlamıştı. Hatta uçakta Gediz, Nare’den hoşlanmıştı. Şimdi ise dizi bu iki karakterin ayrılması ile aslında bitti. Yani Nare ve Gediz gidince artık Sefirin Kızı ve yere göğe sığdırılamayacak aşk da bitmiş oldu.

Çünkü dizinin hayranlarına göre gerçek aşk masalı Gediz’in Nare’ye olan sadakatiydi ve aşkının büyüklüğüydü… Gediz’in öldüğü sahnede izleyiciler gözyaşı döktü. Uraz Kaygılaroğlu da oyunculuğu ile övgü topladı.

Sefirin Kızı dizisi aslında bitti, bundan sonrası başka bir dizi olur! 8

“Gediz, Nare’ye sadık bir şekilde öldü. Asıl destan, asıl sevda Gediz sevdasıydı” diye yorum bırakan bazı dizi izleyicileri, çok ağladıklarını belirtiyor… Sancar Efe’nin Tuba Büyüküstün’ün diziye katılması ile birlikte yeni bir aşkın da kapısını aralayacağını ifade eden dizi hayranları, şu eleştiriyi yapıyor:

“Yere göğe sığdıramadığınız destan, sevdalı Sancar Efe, 2 bölüme başka bir kadına körkütük aşık olacak. Halbuki Melek’e kalbimde ezelden beri annen oldu, sonsuza kadar o kalacak diyordu.”

Sefirin Kızı dizisi aslında bitti, bundan sonrası başka bir dizi olur! 9

Birçok dizi hayranına göre Nare ve Gediz’in gidişi aslında Sefirin Kızı dizisinin de bitişiydi. Bundan sonraki bölümler ise farklı bir gözle değerlendirilecek. Belki de dizinin isminin bile değiştirilmesi gerekecek. Henüz bu konuda kesin bir karar yok.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in yeniden bir araya gelmesi birçok dizi hayranını da mutlu etti. Belki akıllarda Sefirin Kızı hikayesi bitmiş olacak ama yeni bir hikayenin başlangıcı da gerçekleşti.

Tuba Büyüküstün hayranları büyük bir heyecanla yeni bölümleri beklediklerini ve hikayenin nereye evrileceğini de çok merak ettiklerini belirten yorumlar yapıyor.

Sefirin Kızı 37. bölümle bitti ama şimdi yepyeni bir hikaye ve yepyeni bir dönem başlıyor.