Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi bu hafta yıkılıyor! Sefirin Kızı’nda ayrılık mı var?

Sefirin Kızı dizisi bu hafta yıkılıyor! Sefirin Kızı’nda ayrılık mı var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında her geçen hafta daha da ilginçleşmekte olan Sefirin Kızı dizisinin hikayesi, yeni gelişmelerle izleyicileri şaşkına çevirecek… Sancar ve Nare’nin hikayesinde olaylar hiç bitmiyor…

Sefirin Kızı 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı ve “Dizi yıkılıyor” dedirten, baş döndürücü olaylarla dolu… “Can borcumu almaya geldim” diyen Sancar Kahraman’ı vuruyor… Bülent Şakrak’ın canlandırdığı Kahraman diziden ayrılacak mı? Bülent Şakrak dizinin kötü adamı olarak ekranda yer alıyor… Neler olacağının detayları yeni bölümde ortaya çıkacak.

Sefirin Kızı dizisi bu hafta yıkılıyor! Sefirin Kızı'nda ayrılık mı var? 7

Gediz, Menekşe’ye akıl verirken hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Melek’i öldürmeye çalışan kişinin Menekşe olduğu ortaya çıkar. Akın ile Sancar ise tepeden aşağıya düşüyor… Sancar’ın Nare’yi kurtarışı ve ardından da Akın ile aşağıya düşüşünü Kavruk Ömer de izliyor. Hatırlanacağı üzere Nare’nin düşüşünü de Kavruk izlemişti.

Pazartesi akşamının gelmesini sabırsızlıkla bekleyen Sefirin Kızı hayranları, Sancar’a ne olacağını merak ediyor. Dizinin gidişatı da izleyicileri bir hayli mutlu etmekte… Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı diziye son bölümlerde ilginin arttığını reytinglerde de görüyoruz.

İşte 26 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Sefirin Kızı dizisinin 25. bölümünden 2. fragman: