Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi Ceyda Düvenci’nin hayatını değiştirdi!

Sefirin Kızı dizisi Ceyda Düvenci’nin hayatını değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında ilk sezonu başarıyla tamamlayan Sefirin Kızı dizisi, 7 Eylül Pazartesi akşamı 18. yeni bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk sezonuna katılan sürpriz isim Bülent Şakrak olmuştu.

Kahraman Boz karakteri ile Sefirin Kızı dizisinin yeni ismi olan Bülent Şakrak, kötü bir adama hayat veriyor. Dizinin ikinci sezonunda kötülük kontenjanını Kahraman karakteri ile Bülent Şakrak’ın doldurması bekleniyor. İşte bu gelişmenin ardından Ceyda Düvenci de eşinin yolunu beklemektense 8 aylık bir süre için Bodrum’a taşınmayı daha akıllıca bir karar olarak buldu.

Sefirin Kızı dizisi Ceyda Düvenci'nin hayatını değiştirdi! 11

Evine ve düzenine bağlılığı ile bilinen Ceyda Düvenci, instagram hesabından uzun bir mesaj yazdı ve neden Bodrum’a yerleşmek istediklerini anlattı. Oyuncu, kararından emin ve kızı Melisa ile oğlu Ali için de şartları olgunlaştırdı.

Bodrum’da çekimleri devam eden Sefirin Kızı dizisi, eşi nedeniyle Ceyda Düvenci’nin hayatında da büyük bir değişimin yaşanmasına sebep oldu.

Sefirin Kızı dizisi Ceyda Düvenci'nin hayatını değiştirdi! 12

Peki ünlü oyuncu yaşadıkları konusunda neler yazdı? İşte Ceyda Düvenci’nin instagram hesabından yayınladığı o açıklaması:

“Hayat bize bir cümle fısıldadı, biz de ailecek peşine düşüyoruz… 8 ay Bodrum’da yaşamak üzerine heyecanlı bir telaş başladı yuvamızda. Tası tarağı toplayıp uzun süre için başka şehirlerde ve evlerde yaşamaya kızımdan sebep başlamıştım yıllar önce. Yuvama ve alışkanlıklarıma ne kadar bağlı olduğumu paylaşımlarımdan yeterince anladığınızı düşünüyorum.

Zorunluluklardan, inandığımız tedavilerin peşine düşe düşe ev bağlılığım ve takıntım zamanla hafiflemişti “nasılsa dönüp dolaşıp yuvama dönüyorum” düşüncesiyle seyyah hayata bir şekilde alışmıştım. Hatta eğlenceli bile geliyordu” diyen Düvenci, “Ama bu defa biraz daha uzun bir süre için toparlanma telaşındayız… Sevgilim önümüzdeki yılı işi sebebiyle Bodrum’da geçirmek zorunda.

Ben de tüm düzeni değiştirip yanına gitmekle, evde her hafta yolunu gözlemek arası gidip geliyordum. Sonra bir gün sakince kendime dedim ki “dünya bir günde değişti, herkesin tüm planladıkları alt üst oldu ve sen bu düzen içinde de mutlu olduğun, evlatlarının da mutlu olduğu bir biçim oluşturdun bir şekilde.

Hayat kısa, kendini akışın mucizelerine bırak ve gerçek istediğini bul” Bunu kendime söylemek bile rahatlattı aslında ve gerçek isteğimin evlatlarımla sevgilimin yanında olmak olduğunu fark etmem 1 dakikamı bile almadı.Ve sonra, yani kararımdan emin olduktan sonra da en önemlisi Melisa’nın düzeni olmakla beraber her ihtiyaç duyduğumuz şeyi mucizevi bir şekilde hale yola koyuverdik kısacık bir zamanda… heyecanlıyım… tüm yaşadıklarımızı videoya çekiyorum ki evlatlara hatıra olsun bize şans dileyin…”