Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisi ikinci sezon için sete çıktı!

Sefirin Kızı dizisi ikinci sezon için sete çıktı!

tarafından ker_def

Sefirin Kızı dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan 18. yeni bölümü ile 2. sezonuna başlamıştı. Ancak dizinin ekibi yeni bölümlerin çekimi için Bodrum’da yeni bir araya geldi. Dizinin setinden ilk fotoğraflar da paylaşıldı. Eldeki stok bölümler nedeniyle ekip bu zamana kadar tatil yapabildi…

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı Star Tv’nin milyonları ekrana kilitleyen dizisi Sefirin Kızı yeni sezon için sete çıktı. Sevilen dizinin 2 sezonundan ilk kareler başrol oyuncularından geldi.

Sefirin Kızı dizisi ikinci sezon için sete çıktı! 9

Sevilen oyuncular Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in setten paylaşılan kareleri heyecan yarattı. İkilinin beğeni toplayan fotoğrafları sosyal medyada da ilgi gördü. İki ünlü isim, iyi uyum yakaladı ve rollerini de gayet iyi canlandırıyor.

Sefirin Kızı dizisi ikinci sezon için sete çıktı! 10

Dizinin hikayesine yönelik tepkiler ise sosyal medyada durulmuyor. Kadına şiddet konusunda Sefirin Kızı, büyük eleştiriler alıyor.

Sefirin Kızı dizisi ikinci sezon için sete çıktı! 11

Dizinin geçtiğimiz Pazartesi akşamı yayınlanan yeni sezon ilk bölümü beğeni toplarken şimdi nefesler konakta yaşanacak sürpriz gelişmeler için tutuldu?

Güçlü oyuncuları ve duygu yüklü anlatımıyla Sefirin Kızı 14 Eylül Star’da 19. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.