Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde ayrılıklara bir yenisi eklendi, değişim sert oldu!

Sefirin Kızı dizisinde ayrılıklara bir yenisi eklendi, değişim sert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde değişim bir hayli hızlı ve sert yaşanıyor.. Neslihan Atagül’ün Nare karakterine vedasının ardından Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Gediz de hikayeden çıkmıştı. Bu gelişmelerin ardından bir ayrılık haberi daha geldi.

Sefirin Kızı dizisine sonradan katılan isimlerden olan Bülent Şakrak’ın da veda edeceği ortaya çıktı. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre 15 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Kahraman Boz karakteri diziye veda ediyor.

Bülent Şakrak’ın diziye başlamasının ardından eşi Ceyda Düvenci ve çocukları Melisa ile Ali de Bodrum’a yerleşmişti. Çift bir süre dizi çekimleri nedeniyle Bodrum’da kalmıştı. Ancak Ceyda Düvenci’nin Exxen’deki Öğrenci Evi projesi ile birlikte yeniden İstanbul’a döndüğü ortaya çıkmıştı.

Sefirin Kızı dizisinde ayrılıklara bir yenisi eklendi, değişim sert oldu! 6

Bülent Şakrak’ın 40.bölüm itibariyle diziye veda etmiş olması çiftin özel hayatlarında da yeniden eskiye dönüş olarak yansıyacak gibi duruyor.

Sefirin Kızı hikayesinde ise değişim çok hızlı ve sert bir şekilde yaşanıyor. Tuba Büyüküstün’ün Mavi karakteri ile katıldığı dizinin 40. bölümünde şaşırtıcı yeni gelişmeler de yaşanacak. Kızını kaybeden Mavi’nin hayatının gerçeklerinin yavaş yavaş ortaya çıkması bekleniyor.

İşte Sefirin Kızı dizisinin 40. bölüm fragmanı: