Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde büyü bozuldu! Sen Anlat Karadeniz faciasından ders almamışlar!

Sefirin Kızı dizisinde büyü bozuldu! Sen Anlat Karadeniz faciasından ders almamışlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle yeniden buluşmaya hazırlanan Sefirin Kızı dizisi, ilk başladığı günlerde ne büyük bir etki yaratmıştı. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi adeta ekran başındakileri büyülemişti.

Sosyal medyada öyle büyük ve güçlü bir yankı buldu ki, o dönemde dizi en çok konuşulan konular arasında ilk sıralarda yer alıyordu. Sefirin Kızı’nın müthiş büyüsü yurt dışındaki izleyicileri de sarmıştı.

Peki benzer noktaları nereden hatırlıyor; elbette ki Sen Anlat Karadeniz’den… Nefes’in hikayesini anlatmak, kadınların mücadelesini ortaya koymak ve tabuları yıkmak üzere yola çıkan Sen Anlat Karadeniz, kadınların tüm savaşı kaybettiği, Nefes’in hikayesi yerine şiddetin öne çıkartıldığı ve izleyicilerin de sosyal medyada büyük isyan dalgası oluşturduğu bir noktaya savrulmuştu.

İşte Sefirin Kızı dizisi de benzer bir yolda ilerliyor. İlk başladığı andan bugüne izleyicilerin destekleri azalıyor. Şiddet unsuru diziyi adeta esir almış. Kadının baskı gördüğü, şiddete uğradığı ve erkeğe muhtaç bir durumda konumlandığı bölümler geliyor.

Peki nereden mi biliyoruz? Elbette ki yayınlanan fragmanlardan… Sefirin Kızı dizisinin 18. yeni bölümü 7 Eylül Pazartesi günü başlıyor ama birçok izleyicinin de sinir olacağı günler de başlıyor…

Sefirin Kızı dizisiyle ilgili sosyal medyada yer alan yorumlarda eleştirilerin ve eleştiri dozunun hızlı bir yükseliş sergilediğini görebilirsiniz.

“Aşk diye önümüze koyduğunuz saçmalığa bakın, hiçbir şeye benzemiyor” diye yorum bırakan bir izleyici tepkisini dile getirdi.

Bir başka izleyicinin şu yorumu da dikkat çekiyor: “Ya bir kere de şaşırtın be Türk senaristler… Şu Gediz’in masumluğunu, sempatikliğini, saf sevgisini harcamayın.”

Dizide Nare karakterinin zayıf, çaresiz gösterilmesine yönelik tepkiler dinecek gibi durmuyor. Yayınlanan her fragmana yönelik ciddi eleştiriler sosyal medyada artarak devam ediyor.

Bir Sen Anlat Karadeniz faciası daha Sefirin Kızı dizisine ağır ağır yaklaşıyor… İşte dizinin 18. bölümünden yayınlanan yeni fragman: