Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde çok akıllı kararlar alındı!

Sefirin Kızı dizisinde çok akıllı kararlar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, sadece Türkiye’yi değil, yurt dışındaki milyonlarca dizi hayranını etkiledi. Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu üçlüsü önemli bir etkileşim dalgası da yarattı. Bir Türk dizisi hakkında yurt dışında hemen her gelişmenin anında takip edilmesi durumunu Sefirin Kızı ile yaşadık.

Şimdilerde Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolünde yer aldığı Bay Yanlış dizisi için de benzer bir durum var. Yurt dışındaki dizi hayranları her gelişmeyi yakından takip ediyor.

İşte bu kadar önemli bir noktada olan Sefirin Kızı ekibinin Haziran ayında başlayan normalleşme sürecinde yeniden çekimlere başlaması çok önemli bir karar oldu. Ancak Türkiye’de pandeminin yayılma hızının yeniden artış sergilemesi, normalleşme adımlarını tartışılır hale getirdi. Bu durum da dizi ekipleri için bazı riskler taşıyor. Yeni gelebilecek yasaklar veya pandeminin 2. dalgasının 2020-2021 sezonuna verebileceği ciddi zararları düşünmek şart.

İşte bu noktada Sefirin Kızı dizisinde önemli kararlar alındı. Geçtiğimiz gün 16. bölümü yayınlanan dizi, geri dönüşü ile çok mutlu etti. Ancak elde ettiği reytinglerdeki ciddi düşüş yaz etkisinin de artık düşünülmesi gerektiğini gösterdi.

Sefirin Kızı dizisi 22 Haziran’da 17. bölümüyle sezon finali yapacak. Alınan bu karar doğru. Zira reytingler bu kadar düşüş sergilerken çok ciddi bütçelerle çekilen bir diziyi harcamak olmaz.

Ancak ikinci bir karar daha alındı. Koronavirüs pandemisinin ilerleyen süreçte Sefirin Kızı’na zarar vermemesi için ekip stok bölümler çekmeye başladı.Aslında bu pandeminin 2. dalgası öncesinde alınan çok akıllı bir karar.