Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde düşüşü durdurmak için son çareye başvuruldu!

Sefirin Kızı dizisinde düşüşü durdurmak için son çareye başvuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinde işler iyi gitmiyor. Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisinin buluşması birçok kişiyi memnun etmiş olabilir ama dizinin hikayesine tutunanlar son gelişmelerden memnun değildi.

Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılmasının ardından dizinin aslında ruhunun da ortadan kalktığını düşünen ve yeni döneme alışmakta zorlanan geniş bir izleyici kitlesi var. Kimileri diziyi terk ederken, kimi izleyiciler ise yeni hikayeyi desteklemek adına ekran başına geçiyor. Ancak reyting düşüşü ciddi bir sorun olduğunu da ortaya koyuyor.

Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur ikilisi senaryoyu farklı bir noktaya taşırken, yaşanan bu sert düşüşler de önlerindeki en büyük taş olarak dikkat çekiyor. Tuba Büyüküstün’ün sosyal medyada güçlü etkileşim yaratması, yurt dışındaki dizi hayranlarını Kara Para Aşk vurgusu üzerinden etkilemesi önemli bir adım. Ancak bunlar reytinglere yansımadı. Hatta reytingler düştü. Yani sadık izleyici kitlesi yeni hikayeyi beğenmedi.

Peki ne olacak? Senaristler son kozlarını oynamaya başlıyor… Hikayeye yeni karakterler katılarak heyecanın da artması, farklı konuların öne çıkmasına başlanıyor…

Gazeteci Birsen Altuntaş aldığı bir istihbaratı twitter hesabından paylaştı. Emre Kabakuşak’ın yönettiği projeye yeni bir isim daha katılıyor. Şafak Başkaya yakında dizide izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sefirin Kızı dizisinde düşüşü durdurmak için son çareye başvuruldu! 3

2011 yılında Kaybedenler Kulübü filmi ile setlere adım atan Şafak Başkaya, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Kenan Katırcı karakterine hayat vermişti. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ferhat Ağa olarak yerini alan oyuncu, Benim Adım Gültepe’de Fuat, Anne dizisinde Tahir ve Vatanım Sensin’de de Mestan Efe olarak ekranda yer aldı.

Şafak Başkaya’nın son dizisi ise Diriliş Ertuğrul olmuş ve Yinal karakterine hayat vermişti. Oyuncuyu şimdi Sefirin Kızı dizisinde izleyeceğiz.