Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde Elvan, Dudu’nun saçlarını yolsa izleyici rahat edecek!

Sefirin Kızı dizisinde Elvan, Dudu’nun saçlarını yolsa izleyici rahat edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde yan rollerde iki başarılı kadın oyuncu var. Bunlardan birisi Elvan karakteri ile izleyicileri mest eden bir performans sergileyen Hivda Zizan Alp… Birçok kişi de oyuncuyu bu karakter ile tanıdı…

Bir diğeri ise Söz dizisinde Nazlı olarak öne çıkan ve Sefirin Kızı dizisine de Dudu olarak katılan İlayda Ildır… Elvan ve Dudu arasında gerçek hayatta da birçok örneği yaşanan erkek kavgası var…

Elvan burada mağdur olan kadın. Dudu ise amacını gerçekleştirmek için her yolu kullanan ve istediğini almak için gurur nedir bilmeyen bir başka kadın karakterine hayat veriyor.

Dizinin hayranları elbette ki Elvan’ın tarafında ve sosyal medyada yapılan yorumlarda da Dudu karakterine yönelik müthiş bir kötüleme kampanyası var. Dizinin hayranları, “Bu Dudu ne arız, işin kötü tarafı böyle kadınlar gerçek hayatta da var” diye yorum yapıyor.

Bu tür karakterlerin dizilerde daha çok öne çıkartıldığı eleştirilerini de yapan Sefirin Kızı hayranları, “Senaristler Elvan, Dudu’nun saçlarından bi tutsun yolsun rahatlayalım hepimiz” diye mesaj yazacak kadar sinir oldular.

Bir kadının kadına yaptığı kötülüğü başka kimsenin yapmadığını yazanlar da var. Elvan’ın Dudu karşısında repliklerinin zayıf olduğunu ve güçsüz göründüğü için eleştireler yapanlar da oldu.

Dudu’nun yüzsüzlüğüne atıf yapan dizinin hayranları, “Çıkarın şu kızı bu diziden. Senarist sana diyorum, yoksa diziyi bırakacağım” diye yorum yazanlar çoğalıyor.

Elvan ve Yahya’nın arasına giren Dudu, izleyicileri dün akşam yayınlanan 31. bölümde bir kez daha deli etti.