Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde iki farklı yol var!

Sefirin Kızı dizisinde iki farklı yol var!

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin 12. yeni bölümü 9 Mart Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yeni bir planın izlerini göreceksiniz.

Sancar ve Akın arasındaki büyük kapışmayı önlemek için Nare ve Gediz planlar yapacak. Dizide senaryo bağlamında iki farklı yol görünüyor. Sancar ve Akın, birbirlerine doğru yürüdükleri bir yola girerler. Bir diğer yolda ise Nare ve Gediz bulunuyor. İkili, onları karşılaştırmamak için canhıraş bir mücadeleye içine girecekler…

Sefirin Kızı dizisinde iki farklı yol var! 8

İnsanların zaaflarını kullanmakta bir sınırı olmayan Akın, topal biriymiş gibi davranarak Zehra’yı adım adım tuzağına çeker. Zehra’nın kader ortağını bulma heyecanı, en çok Kavruk’un canını yakar.

Akın Zehra’ya tuzak kurarken, bir tuzak da ona kurulmaktadır. Güven ve Kerem, Akın’ı kirli bir açık artırmaya koyarlar. Eğer açık artırmayı Nare ve Gediz kazanırsa Akın’ın sonu hapis, Sancar kazanırsa mezar olacaktır.

Sefirin Kızı dizisinde iki farklı yol var! 9

Nare, asla affetmeyeceği bir adam uçurumun kıyısında yürürken aşağı bakmasın diye kendini parçalarken bir sinir krizi geçirir. Ama bu kriz, Sancar’ı uçuruma daha da yaklaştırır.

Sonuna giden o ince ve uzun yolda, Sancar’ın bir ayağı kıyıda, bir ayağı boşluktadır ve Nare Sancar’ın inandığını, tek bir kelimeyle anlayacaktır.

Sefirin Kızı dizisinin 12.yeni bölümü 9 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak.